I use fixed IP adress an i have Ovislink WT 2000 ARM router, is it problem?
thx
Printable View
I use fixed IP adress an i have Ovislink WT 2000 ARM router, is it problem?
thx
hello zildan
can i fixed this problem whit network on this image ?
my router is worked in Previous your image very good but on this image have problem ?
router TP-link 8811
finally : how to fix?
thanks
hello zildan
i am whit for your answer
help please to resolved this problem?
Salut Zildan si din pacate cu aceasta imagine ma alatur si eu celor cu prb. la configurarea automata da DHCP-ului ( ip alocat automat )
Dupa cum am observat imaginile RSP isi iau ip-ul de obicei identic ca cel de la imaginea din flash-ul receptorului , in speta la mine AAF 2.0e
In prezent dupa o cadere de tensiune si o realocare a ip-urilor automat prin DHCP la device-urile conectate la un router TP-Link 1043ND totul este OK , mai putin la aceasta imagine
Mai concret -
- Imaginea AAF 2.0e din flash-ul receptorului are prin DHCP - 102 in coada
- Imaginea PKT Nebula de pe stick-ul usb are tot prin DHCP - 101 in coada
- Imaginea RSP STM24 v03 de pe stick indiferent ca activez sau nu DHCP-ul refuza sa isi ia acelas ip ca imaginea AAF 2.0E din flash , ramand cu vechiul ip care il aveea inainte de caderea de tensiune/realocare de ip-uri ( 103 in coada )
Poate nu ar fii asa de deranjanta aceasta prb. insa in prezent ip-ul avut initial de AAF 2.0e/RSP STM24 este acum alocat serverului de cccam si astfel iti dai seama ca apar altfel de prb.
Am incercat manual sa ii dau ip-ul 102 in coada ca si la AAF 2.0e ( adica mergand pe acelas principiu cu care a functionat pana acum ) , insa degeaba
Chiar mai nou daca ii dau o cautare dupa ip-urile din retea cu dcc-ul ip-urile 101 si 102 nu sant gasite ( aceste ip-uri fiind alocate lui kathy ) si imi gaseste 106 cu care in schimb in lista de ip-uri a routerului figureaza un alt device
La o testare de conexiune cu 106 imi rezulta doar ping-ul OK - restul esuat , iar cu 102 toate sant esuate
Exista vreo solutie de a putea modifica ip-ul acestei imaginii , sau trebuie sa reinstalez totul de la inceput ?
Modifica in /tmp/XBA/ba/ba/numeimagine/... e un fisier acolo, nu ii mai stiu numele.
Vezi cu ce editezi, fila trebuie sa ramana LINUX
Multumesc de raspuns si o sa caut/incerc , cu notepad++ e bine sa modific ?
E ok cu notepad++