Si eu le-am testat pe amandoua dar e greu de spus. Nu te poti lua dupa ce spune skinul, te poti lua daca iti intra semnal pe unul si pe unul nu. Receptoare diferite, vor arata in general semnal diferit.
Printable View
Si eu le-am testat pe amandoua dar e greu de spus. Nu te poti lua dupa ce spune skinul, te poti lua daca iti intra semnal pe unul si pe unul nu. Receptoare diferite, vor arata in general semnal diferit.
Am de ceva vreme un uno pt teste primit de la prietenii de la digitalsatelit, iar duo am de la aparitie.
Legat de tuner, mai sensibil si reusit este tunerul de la uno, diferenta este sesizabila in conditii de acoprire la limita. Am observat diferenta pe Astra 2A North si Astra 2D greu de receptionat in Cluj.
In faza actuala dezvoltarea soft pt uno este buna, mai buna cum era la duo la aparitie. Daca va urma linia lui duo dupa 6 luni softul cred ca va fi optimizat si matur, iar plusurile hardware ale lui uno vor iesi in evidenta.
Decizia momentului: UNO , inclusiv pretul bun.
Multumesc!
Cine poate sa mai confirme aceste rezultate ? Pe fostul spatiu sovetic Vu+ vine sub alta marca "Gi" .
Vu+uno este Gi S8895 si costa 220-230 Euro(la Odesa) si poate de aici si tunerul sa fie mai slabut in comparatie cu Vu+uno realizate in Europa.
...sau poate sunt clone deja... de unde Gi sau mai stiu eu cum si ce denumire?
'' Vu+uno realizate in Europa ''
salut, din ce stiu eu , sunt receptoare fabricate in Coreea ...
Intr-adevar chestia e reala: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot pe aceeasi pagina este si VU+ DUO sub numele de Gi S9895: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
Oare sunt facute tot in Coreea sau astea sunt facute de rusi?
Sunt facute in Coreea-100%
Si eu stiam ca Vu+ sunt facute in Coreea, alea or fi niste clone rusesti.
clone 100%
bine,bine,dar intrebarea a fost alta:despre sensibilitatea tunerului Uno fata de Duo ,ca sa stiu ce sa fac : sa procur Uno de la Odesa (220 Euro) sau sa comand din Germania ( 300 Euro)
p.s: Nimeni de pe forumurile "sovetice" nici nu pun la indoeala ca Gi S8895(Vu+Uno) ,GiS9895(Vu+Duo) poate fi clona,la toti lucreaza perfect,vis-a-vis de dreamboxuri-clone
insa eu am necesitate de un tuner foarte sensibil,pentru canalele "slabe" de pe 19e,5e,1w... ,una din antene la mine e de 2.1 m "polara"
eu unu cred ca este acelasi receptor personalizat pentru galaxy-innovations - GI, in afara de aceasta inscriptie este identic, inclusiv VU+ DUO in partea dreapta a aparatuluiQuote:
Originally Posted by Florynsv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De curiozitate, in cat timp booteaza?
Daca te referi la Vu+ Uno, aproximativ 45 secunde.
Acu e unu...Quote:
Ca sa vada cineva asta trebuie sa aibe ambele receptoare, printre noi nu e niciunul.
D'abia incep treaba.
Asteptam impresiile de calatorie...
Deja sunt cam plin de draci, dar nu dau amanunte pana cand nu am o privire de ansamblu
Ce ti-ai luat? Clona sau originalul?
vu uno are clone deja ?
Original, de unde am luat si duo ( de la Florin P.). Am pierdut mult timp cu el sa-l fac sa mearga. pur si simplu nu mergea telecomanda, nici in imaginea originala nici in alta. Noroc ca a mers cea de la duo si am reusit sa-i fac upgrade, apoi drivere noi si acum cu BH1.6.6 merge bine.
Se cloneaza tot ce se vinde.
Aici se spune ca deja au aparut. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vu+ duo deja e la vanzare.