De multe ori am impresia ca scriu degeaba,omul a scris la postul nr 4 ca a eliminat restrictia de pe liniile respective si au disparut "illegal user",eu scriu enspe posturi despre cauza,nu ma crede nici dracu ca apoi sa mi se spuna "eu nu cre ca ... " sau "de fapt nu am zis ca ...".
Dar ceva concret aveti?Inafara de timpul in care presupuneti ca isi face cineva ... necunoscut update la host.Noi pe ce discutam aici?Am momente in care ma satur sa dau exemple si explicatii ca sa fiu crezut cand spun ceva.Mai trebuie sa demonstrez a miliarda oara ca nu imi face nici o placere sa scriu pe forum,in sectiunile tehnice,doar ca sa ma aflu in treaba? (scriu pe la offtopic in timpul liber,nu aici)
BlackAngel,asa cum ti-am spus de prima data cand am intervenit in acest topic,in situatia ta iti recomand sa discuti cu acei peers care apar cu illegal si sa lamuresti problema.Asa cum nu am spus doar eu,"Most commonly" acei useri nu si-au facut update la adresa dyndns (nu ma intereseaza cauza,cat de destepti sunt ei,ce vechime au,cine sunt,etc).Daca ai eliminat restrictia din spatele liniei F si userul s-a conectat inseamna ca are user/password corect plus ca stie adresa ta dyndns.Deja 3 motive ca sa presupui ca e un cunoscut (da,poate fi si un strain).Daca linia e furata si se conecteaza mai multi pe ea vei avea de acum incolo "double login" si e intr-un fel o alta discutie,dar tu tot va trebui sa discuti cu acei peers ca sa schimbi liniile,nu sa banezi toate ip-urile,inclusiv ale lor.
Daca putem discuta pe forum fara offtopic si presupuneri bine,daca nu ne vedem pe messenger.E totusi 11:30 si dupa o jumatate de zi am ajuns la concluzia ca mai bine imi vedeam naibii de treaba.:(
PS:Ma retrag si din aceasta discutie,argumentele le-am terminat si nu are rost mai departe.Cred ca se cam aduna genurile astea de topicuri in care se discuta pe contre aiurea,dar fara argurmente.Il puteti continua voi.