Aici a fost greseala. Totul a revenit la normal, dupa ce am scos cablurile si din receptor (nu numai din PC). Multumesc mult.
Printable View
Aici a fost greseala. Totul a revenit la normal, dupa ce am scos cablurile si din receptor (nu numai din PC). Multumesc mult.
Ce se mai aude cu tutorialul?
Subscriu :D
Tutorial binevenit :clap:
Salut
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un tutorial explicit, eventual cu programe
astazi am achizitionat al 2-lea ufs 910
a venit cu aaf 2.0 c
am introdus stick-ul cu pkt
selectez inagine pe care vreau sa o incarce
Nu se intampla nimic, totul fiind ca si cum nu as avea imagine pe stick
Mentionez faptul ca pe kathrein-ul precedent am aaf 2.0 e
Stick-ul merge pe primul aparat
Trebuie sa fac update la aaf si sa pun 2.0 e?
Imi poate explica careva pasii? Nu am gasit nimic explicit decat ca se tine meniu apasat
aaf 2.0 e are cinci fisiere
exista o ordine?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Salut,
Am urmat pasii de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si am reusit sa instalez imaginea Bpanther in FLASh
Dupa care am reusit sa pun alta imagine Bpanther in partitia USB ... dar la bootare nu se schimba nici o optiune ... nu reusesc sa bootez cu Maxi boot in noua partitie de pe USB
Poate ajuta cinvea?
Mihai
incearca sa-l contactezi pe vali
te poate ajuta el
este expert in linux
daca nu te descurci da un mesaj pe ym id alin12570
o sa incerc sa te ajut cand vin in tara dupa data de 19 ianuarie
sper ca pana atunci sa reusesti sa dovedesti pana atunci vb
un an nou cu bine
Alin 12570
Dar aici ai citit ? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by mdoxan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da ... multumesc ... am trecut de faza asta ...
Reusesc sa pun imaginile in partitie ... doar ca nu starteaza la boot
Aici este ceva ce nu merge la bootargs
bootcmd_9
usb reset;ext2load usb 0:2 a5000000 /boot/uImage;run bootargs_9;bootm a5000000
Asta este logul
selected Image to start: ----Flash----
selected Image to start: Kathrein UFS910
selected Image to start: ----MINI1----
Hit any key to stop autoboot: 0
USB0 Philips 00000000000157
USB1 ?
loading from usb 0:2
>>>>>>
1630019 bytes read
## Booting image at a5000000 ...
Image Name: Linux-2.6.32.59_stm24_0211
Image Type: SuperH Linux Kernel Image (gzip compressed)
Data Size: 1629955 Bytes = 1.6 MB
Load Address: 84001000
Entry Point: 84002000
Verifying Checksum ... Bad Data CRC
are idee cineva cum ar trebui sa fie corect?
Mersi mult
Mihai
Sigur ai ceeat bine stikul ? de recunoscut recunoaste face si boot dar e ceva la scriptul de init din imagine
Eu zic ca da ... oricum la instalarea imaginii reformateaza partitia
Pe vrema cand aveam un katy un moderator de aici a precizat clar trebuie formatat in ext2 cu CreateMini inaite pentru multi boot
Exact asa am facut si eu ...
Am urmat pasii de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ihai
Poate @zildan are o solutie in cazul tau dar cred, ca nu ai facut ceva corect..cred...
Studiez acum si se pare ca problema este de la imaginea din flash ...
Ai o imagine de E2 pentru UFS 910 actuala? Toate linkurile de pe forum sunt moarte (megaupload etc) nu mai au fisierele acolo
Mihai
In flash instaleaza AAf e cea mai stabila.
Nu mai puneti e2 in flash! NEutrino are loc in flash si in ram.
Daca il instalati, merge aparatul si fara stick. Cu e2 nu merge fara stick, sau merge f prost.
Lynkurile catre utilitarele care lipsesc (au disparut serverele de hosting files intre timp) le gasiti[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], imagini neutrino luati de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Acesta a fost primul aparat Linux HD aparut pe piata, si primul meu receptor de satelit, am pus mult suflet in sustinerea lui.
Din cauza lui am invatat linux si multe altele!
Intotdeauna veti primi ajutor pe forum.
Utilitarele nu se pot descarca din primul link deoarece trebuie sa fii inregistrat. Personal nu am reusit sa ma inregistrez, nu vrea cu IP de Romania. Spuneti ce utilitare doriti si incerc sa le pun aici pe forum.
Eu am user acolo de cand a apărut forumul. Trebuie editat postul nr 1 din acest topic.
Conteaza ce windows am ? Nu stiu de ce AAF Recovery Tool se blocheaza mereu si nu reusesc sa fac mai nimic... uneori da si ceva erori daca nu se blocheaza .