pai de ce daca zice elrumano e alta?
Printable View
pai de ce daca zice elrumano e alta?
Sa zicem ca Elrumano are informatii apropiate de sursa si in general ce a postat el sa dovedit 99,99,9% adevarat acel 0,001% e datorat unor intarzieri,adica omul spune ca din martie si se intampla in aprilie,asta a fost un ex. dar e demn de luat in considerare tot ceea ce afirma elrumano ca fiind real 100%Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am specificat lucru asta ptr ca eu am o mica abtinere dar asta e parerea mea personala si nu trebuie discutata aici:)
ma refeream la faptul ca eu nu am credibilitatea necesara sa fac astfel de afirmatii. adica pot sa le fac dar nu ma crede nimeni.:dance:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta suna a propaganda..ca sa vinda conserve..Quote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma gandeam eu...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu sunt vanzator de conserve
nu era vorba de tine, ci de spaniolul ala care spunea asta:DQuote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Unde am afirmat eu asa ceva?
citeste tot si vei intelege ca era vorba de un post in spaniola..de aici deducem ca a spus-o un spaniol...poate era chinez..da stia bine spaniola.....oricum nu era vorba de tine.:)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum am inteles,de daca asta e nik-ul meu,se mai nasc confuzii!:)Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...Quote:
Original:
Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.
Corect:
Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
Sanatate
eu ti-m spus ca era chinez da stia bine spaniola.....cind tu vei scrie in chineza cu greselile pe care le scoti in evidenta ,la fel voi considera ca stii BINE chineza.:)Quote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se mai aude ceva de testele astea?
Cum spuneam mai sus.......HA HAHA.....nici urma de teste.....nu au specificat care ''luni'' si care ''saptamana viitoare''....poate mai la vara....cred ca nici softul nu e gata:DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Abureli de carbo-gaz! :D
Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Usor, usor,.... se pregatesc si emulatoarele (vezi v-lpug2.0.7) si chiar trebuie sa testez niste key pe Hispasat...:D :gathering:
................................................
Mda,....... nu e chiar ce ma asteptam...:( oricum e un pas inainte nu cred ca mai e mult...!(parerea mea!!!)
Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fixQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?Quote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]