Cineva a zis in zilele trecute ca trebuie bagate in satelites.xml pe un DM 800 un rand cu parametri.Eu n-am bagat.N-o fi asta problema?Eu cred ca daca dau scanare cu mana pe TP-ul respectiv ar trebui sa intre.
Printable View
Cineva a zis in zilele trecute ca trebuie bagate in satelites.xml pe un DM 800 un rand cu parametri.Eu n-am bagat.N-o fi asta problema?Eu cred ca daca dau scanare cu mana pe TP-ul respectiv ar trebui sa intre.
dm500hd, scanat, gasit, dau ok dar nu se salveaza in lista, unde gresesc? nu am mai salvat niciodata un post pe manual...
E decalaj de 7 secunde, deci cine are 2 tunere se poate asculta comentariul.....
Pai merge sunetul normal pe feed, numai ca trebuie selectat cel corect pt ca sa se auda si comentariul.
Salut , receptie OK pe 12513 V 4/5 6650 8PSK SNR 9.82 dB / 1 west / Dreambox 8000 .
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Salut , cauta la Satellites / new .Quote:
Originally Posted by florini [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sau la providers/tandberg.
Dă un restart la receiver din meniu şi o să apară.Quote:
Originally Posted by florini [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu l-am gasit pe 5/6 pe DM-800
Salut , cauta la Satellites / new .[/QUOTE]
multumesc, l-am gasit la provider TANBERG, problema este ca are frezz-uri, la voi cum este?
si la mine nu vrea nici pe 4/5 nici pe 5/6 tot dm800.ce draqu are?
Trebuie să fie de la semnal că postul e FTA.Quote:
Probabil ca unele receptoare nu se impaca cu SR-ul mic, dar nici chiar asa mic nu e.
sunetu e ok daca il selectezi din audio,
pe sd se aude mai tare
receptor VU+duo
Cei care aveti semnal ce receiver aveti?Vu+?
Eu am DM800 şi antenă de 1m, să nu fie zona de vină pentru lipsa de semnal.
Daca mai faceti atata tam tam poate vine bezna.:)
Tam-tam.:D
si la mine e ok cu antena de 1 m 60 la suta semnal undeva in spania
la mine nu vrea nici mort.ori nu stiu eu.
asta am setat eu cand am dat sa caut pe Vu duo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]