Eu am cablu de la akta. De cativa ani nu vreau sa mai aud de romtelecom. Asta inseamna ca am fugit de romtelecom atata timp ca sa dau acum de dolce ?!
Printable View
Eu am cablu de la akta. De cativa ani nu vreau sa mai aud de romtelecom. Asta inseamna ca am fugit de romtelecom atata timp ca sa dau acum de dolce ?!
Pai incetul cu incetul ajungem la monopol in domeniul dvb-c daca RCS-ul cumpara UPC-ul cum se vehiculeaza pe net , atunci nu stiu ce alta firma ii mai poate "tine piept" monopolistului de RCS ( cel putin in Bucuresti )
Probabil ca aceeasi soarta va fii si mai devreme sau mai tarziu si in domeniul satelitar ( nu neaparat RCS-ul , poate Romtelecomul mai ales de cand a pierdut destui clienti in domeniul telefoniei/internet )
Totusi era mai bine sa avem mai multe dth-uri , fiindca exista diversitate si in plus nefiind conditionat de "imperecherile" lor , cat legat de calitate/prg. aici lucrurile pot fii interpretabile intr-o plaja/doleante destul de mare/multe
Un lucru sa vazut insa destul de cert si anume daca nu ai si alte servicii dezvoltate destul de bine , atunci sunt sanse foarte mari ca acel dth sa fie cumparat de catre altul mult mai dezvoltat
AKTA cu toate ca aveea si serviciu de cablu destul de vechi din cauza lipsei de investitii in acel domeniu a rams "pe dinafara" ( cel putin in Bucuresti ) , iar in domeniul satelitar lucrurile incepusera sa mearga si aici prost asa ca.....
Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
S-a preluat doar partea de Antene, nu de cablu TV !
Akta/ DCS intentioneaza sa dezvolte prin investitii partea de Internet / Cablu TV / |Telefonie.
Si da, o sa fie naspa cu monopol. Vor creste sigur preturile, oricum va spun ca la preturile astea in telecomunicatii nu se numeste afacere. Toti marii operatori au datorii. UPC este in top. RDS are la fel datorii imense.
E clar ca tinta lor momentana este sa castige o cota cat mai mare de piata, sa omoare concurenta, dupa care ei canta, ei joaca.
Veti spune: 'Daca vor scumpi, apar iar altii'. Nu, nu mai apar. Pentru ca e greu sa construiesti o retea de telecomunicatii mai ales ca se cer din ce in ce mai multe avize, ba ingopare etc. Plus daca vrea cineva sa faca, cei mari or sa faca un dumping crunt in zona respectiva si noul operator moare inainte de a se naste.
stie cineva daca a existat o anumita firma de cablu tv cu modemuri care se numea mac sau cv de genul?si care a fost cumparata de dolce sau digi? am o cunostiinta care are un modem din ala sau cum s-o numi si a auzit k il poate schimba ca sa se poata abona la noua firma.multumesc anticipat