Romania deja de ceva timp in coace nu rauseste sa se califice. Pacat, se pare ca fotbalul la noi nu mai e ce era sau noi am ramas in urma iar restul au evoluat.
Printable View
Romania deja de ceva timp in coace nu rauseste sa se califice. Pacat, se pare ca fotbalul la noi nu mai e ce era sau noi am ramas in urma iar restul au evoluat.
avem echipa , avem valoare , avem echipa cea mai tare :lol:
mare antrenor Lucescu, Razvan Lucescu
Nui nimik ca nu am invins Bosnia, ne consolam cu un egal cu LUXEMBURG in marele DERBY !!!!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vai de noi; am ajuns sa tremuram la un meci cu Luxemburg. Rad si aia de noi.
Razvaneeee......du-te! Ia si trei sferturi din echipa cu tine si lasa-neeeee!
---------- Post added at 03:51 ---------- Previous post was at 03:07 ----------
@zmeura - mi-am furat-o cu al 2lea link postat de tine. Am crezut ca e pe bune!!! Dar e foarte aproape de adevar.
Trebuia sa atentionez ca e un pamflet,a fost in viteza.Oricum e un pamflet foarte aproape de adevar,cam asta ar mai lipsi.
se pare ca vorba romanului"prost sa fii noroc sa ai" are un sambure mare de adevar.
s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.
hmmm...interesant.
Tu nu ai vazut ca au scris ca decizia se va lua pe 1 aprilie ?
Ce pacaleala va fi, noi o sa ne bucuram ca bosniacii au fost eliminati si ei se vor califica...
Ca sa nu mai spun ca noi trebuie sa depasim Albania, ceea ce pare imposibil, sa nu mai vorbesc de Belarus...
daca D-voastra erati mai atent,am scris....:<s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.>Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in ceea ce ma priveste calificarea Romaniei la turneul final,nu pot sa spun unde,nici macar nu ma doare,ca as primi ban.
As vrea sa vad si eu antrenorul care sa faca echipa din niste "jucatori de curtea scolii", ca altfel nu pot sa-i numesc. Nu prea ma intereseaza, dar nu pot sa ma abtin.
Daca asta e fotbal ce se joaca de echipa Romaniei, atunci ce se joaca prin Anglia, Spania ce o fi ?
De fapt nu stiu de ce ne-am astepta din partea fotbalului sa fie altfel decat e toata Romania. Doar exceptiile ar putea sa faca ceva care sa fie deasupra valorii Romaniei (global vorbind- individual mai gasim si lucruri bune pe ici pe colo) Si in fotbal nu prea le gasim la ora actuala.
Atentie, nu numai Romania va cistoga la masa presei cu 3-0.Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Toate echipele vor avea acest rezultat, asa ca nu ne avantajeaza, si Belarus e in fata noastra si Albania...