nu sunt skinuri de doi lei , enigma2 de pe alien nu este inca ajunsa la maturitate sa furnizeze toate informatiile necesare in skin . pentru informatii complete poti folosi hd_glass
Printable View
nu sunt skinuri de doi lei , enigma2 de pe alien nu este inca ajunsa la maturitate sa furnizeze toate informatiile necesare in skin . pentru informatii complete poti folosi hd_glass
Da ,ai dreptate HD-GLASS folosesc,e super dar ceea ce nu imi place la el este afisajul peste imagine,mi-as dori un skin care sa afiseze fereastra TV nu afisaj peste scris.
mhw2epgdownloader
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru instalarea unui nou skin trebuie sa i dau comanda din telnet?
Atunci cand vreau sa instalez imi arata ca se incarca si nu mai intra in meniu a trebuit sa l insatlez din nou.
O probelma cand dau pe un canal care nu are semnal imediat ce schimb pe altul cu semnal nu mai merge trebiue sa i dau restart.
ms
Quote:
Originally Posted by fundidun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
File not found. It has been either deleted, or it never existed at all.
Pacat ca nu mai apar skin-uri. E frumos si cel default Enigma 2 si elgato . Eu unul mi-as dori mai multe skin-uri. Interesant e sa stim cum putem pune picon la canale.
Picons bagi cu ftp in folderul: /usr/local/share/enigma2/piconsQuote:
Originally Posted by Meridian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are cineva o colectie de picoane mai noi ?
There are: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
You need to register.
Edit:
Picons on RSP look like below
what version RSP image you use, and what skin?
thanks
not image RSP ... is image EOS and skin Concinnity-HD
Last RSP image and modified skin Concinnity-HDQuote:
Originally Posted by laskas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
how do make BackUp E2 RSP IMG?to USB or HDD?
So after that I can instalias with USB !
Thanks
Cum se pun icoanele in skin dream tv,se face un folder ?
daca te referi la picon , te duci aici
si creezi un folder numit picon iar in acel folder pui picon ... atentie ca memoria flash are o anumita dimensiune si nu poti pune la gramada , daca ai un stick este mult mai usor sa faci o rediurectionare catre un folder pe stick si acolo poti pune picon cat dorestiQuote:
/usr/local/share/enigma2
bafta
cum pui de pe stick Picons?????????
procedura mai exact
Tks Stargate
pai eu am stickul partitionat in trei partitii ... una fat32 si doua ext2 sau ext3 * aici nu mai sunt sigur , prima partitie ( sda1 ) o folosesc pentru instalare si backup fisiere pentru reinstalare imagine , a doua partitie ( sda2 ) o folosesc pentru picon si a treia partitie ( sda3 ) pentru swap . pe partitia sda2 am un folder numit picon care contine toate picons care am nevoie .
in cazul meu comanda pentru redirectionare catre stick este urmatoarea
respecte maxxime @zildanQuote:
cd /usr/local/share/enigma2
rm picon
ln -s /tmp/sda2/picon picon
cine doreste sa testeze nKTVplayer ( player de streamuri ) poate descarca aplicatia de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
contine o lista de canale romanesti inclusiv cele in format HD ... din pacate aplicatia inca este in faza beta si ne se misca asa cum ar trebui
multumiri @hgfdgfui ( user de pe forumul vecin ) care a adunat toate link-urile eu doar le-am adaptat la player
spor la teste
salut,vreau sa instalez playerul,dar nu stiu cum,ma ajuti?mersi
pai este simplu ... dezarhivezi si apoi folderul rezultat il pui in
apoi un restart gui si la apasarea tastei meniu in prima fereastra prima optiune este nstreamplayer intri acolo si accesarea listei de canale se face cu tasta up de pe telecomanda .Quote:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions
bafta