-
Webinterface.zip
here it is [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unzip this and copy (per ftp) to /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions. Restart GUI and there it is :) (it is from the Beta 3)
With a "little" difference :)
-
DVB subtitles do not work on the Total TV 16e :not_i:
pleas fix :thx:
-
@amikohd - Activate DVB subtitles presing twice Yellow !!! then choose your language !
@maximus - nu trebuie sa pui nimic de mana ! daca la DHCP nu-ti pune singur 192.168.x.1
precis ai o problema de configurare router ... foarte rare sint situatiile cand trebuie pus de
mana dar acum chiar ca nu este cazul !
-
ja:)
noo fukcionire!
example to other providers(digitv 1w), works ok!
-
Chiar nu inteleg de ce nu vrea . Merge weather plugin arata perfect vremea in zona mea .
RSP Panel/ installer merge download softcam.key si download camd3.key dar la download emu sau download emu config apare in partea de jos screen check your network si nu executa nimic.Da ping la google ..
Emu acesta nu pot sa il iau de undeva sa il pun cu stick ceva?
-
Poti ! emu este acelasi Oscam de la Alien ( Spark ) ...la fel si configurile dar ....
- trebuie pus oscam in /var/emu si config in /var/keys dar daca nu l-a descarcat
panelul ... nu va sti ca exista ! asa ca asteapta sa se rezolve cu serverul ca poate
este down ! fisierele keys vin de altundeva de pe net ... reteaua merge deja la tine !
-
New image soon, DT$ downmix on !!!!!
-
super imaginea , functioneaza si dts si webinf iar playerul in se misca excelent in retea . setat pe 1080p nu mai face freez-uri pe canalele hd dar pe programele de stiri gen realitateatv anunturile care apar pe crawl ( parca asa i se spune la burtiera pe care sunt rulate stiri ) nu ruleaza cursiv ci sacadat . un skin smecher hd si cardreaderul functionabil si avem receptor smecher :)
-
Where find the Link for new E2 beta 4 /2
Thx
-
Read mate new image soon..
@zildan can u fix problem on 16e(total tv) whit dvb subtitles?
ty:)
-
Is an old bug ( dvb subtitles total tv ), maybe in the future.
-
@maximus ... este un bug la noi !
-
@mihaip @zildan THX ,mult respect si la mai multe rezolvari bune.
-
salut.
salut. poate sa-mi spuna si mie cineva cit dureaza instalarea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca stau de cca. 30 min si nu face mai nimik..:)
-
cateva minute dureaza instalarea,ceva nu e in regula la tine probabil
-
apare un y si ramine blokat..
-
nu merge pe iesirea scart?
-
-
doar dl zildan ne poate spune ce se poate face,probabil sa mai asteptam pana se rezolva problema cu iesirea scart,eu nu am tv tv cu intrare hdmi
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
trebuie sa il pui pe hdmi,cu sagetile de pe telecomanda care indica in sus si in jos
-
trebuie alta ca asta nu prea este a buna...:)