multumesc frumos
mai dar voi cand va referiti la 300 si de voturi la cine va referiti?????
Printable View
multumesc frumos
mai dar voi cand va referiti la 300 si de voturi la cine va referiti?????
eu am votat cu Aryana Maria.
naspa ca tre sa treaca exact 24 de ore de la o votare la alta
PS: astia au luat galeti sa voteze cu altcineva :clap:
ary are 55 de voturi,nu prea imi explic nici eu cum ajung alti pe la 400 sau 700 de voturi,o explicatie ar fi daca sant inscrisi pe forumuri de mamici si acolo mamicile se mobilizeaza,noi le avem pe ale noastre:)
ai si votul meu
raspunsul cu voturi multe este in 2 faze sau poate mai multe:
1. daca se ia dupa ip, cine are net de la rds reseteaza compul si voteaza din nou
2. daca se ia dupa mac, macul se cloneaza usor in router :)
Votat. Se ia dupa ip si cookie, poate si mac.
am pus alt ip si mac si tot "ma vede". Asa ca am folosit alt browser.... si gata.
Tatov :)
votat
buuuun,stand de vb cu un prieten mi am dat seama care ar fi fost solutia castigatoare si as fi reusit sa scot macar 1 000 de puncte de aici de pe forum,ca har Domnului useri sant,unitate,prietenie nu prea e doar atunci cand se strica dreambox
iata solutia castigatoare
TREBUIA SA I PUN UN DREAMBOX,LNB SI O OALA IN BRATE LA FETITA
si jur ca in trei zile bateam recordul dar binenteles ca titlu din concurs trebuia sa fie altu
poate e o remarca un pic rautacioasa dar stati linistiti ca nu se refera deloc la numarul de voturi,ea face referire asa in mare la multe lucruri
unul mi sa intamplat acum 10 min pe mess dar asta e o alta discutie
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
va multumesc din suflet celor care au votat:band:
votat
Aryana Maria,
Votat !
Votat...dar din pacate cam mare diferenta de punctaj :cool2:
oare de ce??????cum spuneam mai sus daca i puneam un dm in brate.....crezi ca cel cu 600 a votat corect????omu e pe rds si da restarturi ca nebunu,poate mai are si prieteni pe net,cam tarziu rds a blocat acest site
iti inchipu tu 200 de voturi intr o ora???ce zici??
Da e clar ca triseaza.
accept si trisarea,e ok sa zicem,dar sa o poata face toti,e eu de aici nu pot sa o fac,daca eram acasa pe rds poate alta era treaba,poate faceam si o vizita ziaru lui ca face o mascarada dintr un concurs ptr COPII
si inca un aspect care pe mine ma doare si cu asta inchei definitiv orice comentariu,am sa postez doar sa multumesc celor care voteaza
toi ce i care am postat asemenea concursuri,jocuri,etc am postat ptr ca aveam nevoie de ajutorul vostru,ptr ca santem o comunitate si am crezut ca santem uniti in orice fel de problema am avea,insa se pare ca nu e asa,pe majoritatea ii doar la p...a de aceste topicuri,mai bine preferam topicuri de scandal
pacat,am 40 de voturi de pe forum si astea din partea prietenilor,amicilor si celor vechi in bransa
nu vreau sa fiu inteles gresit
inca un vot
votat
99 voturi
votat 101
Votat 103.
113 are acum:clap:
inca un vot de pe mobil 125