Quote:
Originally Posted by mark21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai da... eu de el vorbeam si sincer am facut totul ca la carte dar imi gaseste nus tiu ce frames defecte si nu mai continua
Printable View
Quote:
Originally Posted by mark21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai da... eu de el vorbeam si sincer am facut totul ca la carte dar imi gaseste nus tiu ce frames defecte si nu mai continua
Asta este versiunea full. Poti face si altfel dar te costa timp si soft-uri.
Cu pack mKV toolnix faci demux, alegi pista audio, conversie DTS to AC3 cu eac3/BeSwett, dupa care mux. cred ca intri mai mult in rahat decat esti acum, crede-ma. Am avut multe din aceste probleme. Vb. cu le099 din rdi-sat in PM, sigur te va ajuta, de la el am invatat multe.
Ok mersi fain de tot!
Curiozitatea m-a impins la un test. Cu toate cele, mutumesc pentru titlul filmului, este "ok". Pe AZBox nu au fost probleme din punct de vedere DTS asa ca am trecut la conversia audio pentru un Cube care nu "aude" DTS. Totul a decurs normal, conversia cu pack postat de lao a decurs normal.
Mnea... eu nu am reusit nicicum. Si atunci am apelat la MKVmerge am scos partea audio si am transformat-o separat cu Total Audio mp3 Converter in Ac3. Apoi am pus totul la loc si sper sa mearga. Deja il copii pe hdd-ul de pe dreambox. Ghinionul meu este ca Total Audio l-am luat virusat si am avut o gramada de treaba. Dar asta e alta poveste...
Ti-am spus ca vei intra intr-un rahat mai mare decat tine. Pentru extragere pista audio din MKVMerge trebuie sa folosesti BeSweet. Te intreb cat cunosti in domeniul audio. In caz ca doresti partea audio AC3 din acel film o pun pe un share. Ce sa-ti fac eu omule, cine te-a pus sa-ti iei un DM, stiai ca sunt aceste probleme. Filmul este ok, chiar daca nu ajunge la maximul elaborat in [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Popcorn Hour Audio converter cu 5 click uri scoti dts , tranforma in ac3 sau mp3 dupa dorinte..
il folosesc cu succes pt tv.. ca tv ul meu nu stie DTS..
Si iata ca nu am intrat in "deep shit" si am reusit. Toata actiunea a durat 7 minute. Nu sunt chiar un cunoscator in domeniu dar daca vrei poti. Si mai apoi treaba cu DM-ul...hm ce ar fi trebuit sa imi iau? Ca de avion nu am bani. Insa te intreb eu pe tine, asa fara suparare... de cati ani cunosti treaba cu antenele?Quote:
Originally Posted by marck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt bucuros ca ai reusit. In rest a fost doar un schimb de idei de tip psihologic, trebuia sa te fac sa lupti. Si acum fara suparare, chiar nu vad de unde, sau din ce ar veni ea, nu vad ce are in comun acest tip de conversie audio cu antenele de care incerci sa-mi explici cate ceva. Probabil ai fost atacat de introducerea cuvantului DM, dar si aici exista o explicatie. Nu mai este DM-ul de acum nu stiu cat timp. Deja azi pana si un amarat de AzBox face mai mult decat 8000. Este doar o realitate.
P.S.
Treaba cu antenele o cunosc de ceva timp si asta, "fara suparare". Deja ti-am explicat cum sa faci intr-un "amestec" multimedia/sat.
O zi buna.
Dupa ceva teste am gasit solutia cea mai buna, rapida si fara bataie de cap: un cablu HDMI de la PC la TV.
Si nu am probleme cu sunetul si nici cu subtitrarea.
PS. Baieti, n-are rost! Bagati ceva constructiv!
Cum adica nu ai probleme cu sunetul ?
Ce sunet ai la tv ? stereo, nu ?
Si filmul e 5.1, aproape sigur, daca nu cumva e avi, si atunci ai probleme si cu imaginea...
Dar ce discut eu ?
Fiecare cu gusturile lui.
Pe viitor, sa te feresti sa iei ce are sunet DTS si scapi de o munca.
asa cum spunea si colegul @mark21 mai sus folositi cu incredere Popcorn Hour Audio converter si rezolvati foarte usor problema sunetului DTS
Sincer si eu l-am folosit dar daca imi genereaza atatea erori numai vreau. Si atunci am apelat la alternative. Intre timp am gasit si converter fara virusi asa ca nu e nici o problema. Si @marck e mai bine sa nu avansam in discutii aiurea. Multumesc de ajutor si sanatate. Deci alternativa este: mkvmerge, total audio mp3 converter, mkvmerge si gata treaba.
Cea mai buna solutie, aplicabila la cei care au TV conectat la reteaua lor locala, este folosirea unei aplicatie cu functia de Media Server, gen PS3 Media Server, cu care se pot viziona majoritatea formatelor video/audio.