merge si la 6 mhz cu 160 msQuote:
Originally Posted by dolby [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
baga mare..ca nu pateste nimic
Printable View
merge si la 6 mhz cu 160 msQuote:
Originally Posted by dolby [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
baga mare..ca nu pateste nimic
Din pacate am avut alte prioritati si momenta nu am incercat nimica cu card pe el.Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand o sa fac ceva o sa va zic si voie, fara grija.
2011/02/02 11:59:13 1220 r02 Maximum frequency for this card is formally 20 Mhz, clocking it to 3.57 Mhz
linia asta din log este foarte interesanta. n-am vazut niciun c()nax sa fie detectat asa de sus. poate de aici vine raspunsul la timpii mici de raspuns.
succesuri! :drinks:
eu ma gandesc sa nu cumva sa fie un bug al versiuni de oscam ... este totusi o frecventa destul de mare
@techcenter
este in smargo sau alt card reader ,intern cred ca se präjea de mult
@stargate
merge cu orice versiune de oscam cu aceiasi timpi si il folosesc cu phoenix / smartmouse , dar ideea interesanta este ca merge cu aceiasi timpi cu o linie N dar si cu 4 linii N.
ma bucur ca iti merge cu toate ca sigur este vreun bug ceva ... este un timp prea bun , oricum este bine ca merge ok si ai un super timp de raspuns .
bafta
mie imi deschide cu 107-110ms card rosu cu alb la 4.8 mhz intern in ipbox dar nicidecum ca la pgsm.foarte tare !
011/04/12 23:51:21 c dvbapi (0B02&000000/7797/4C:BB52): found (109 ms) by localreader (of 1 avail 1)
Salut
Am gasit acest thread cautand ceva review de OC pt cardul conax Focus. Este interesant ce am citit aici... dar nu am gasit ce ma interesa. De aceea intreb : a incercat cineva cardul la 1200 mhz ? Eu de ex am unul alb complet (ne e cu rosu) tinut in cccam la 600 mhz. Cardul e atasat unui PC cu linux si functioneaza in Smargo Smartreader+. Am vazut cateva postari mai sus ca daca sari de 480 mhz cu acest tip de card, "se prajeste". La mine nu s-a intamplat acest lucru nici in smargo, nici in cititorul intern de la DM800. Merge la ac frecventa de aprox 1 an.
Deci repet intrebarea: a incercat cineva mai sus de 600 mhz (1200 de ex) ?
LE: la 600 mhz cardul are timpi de la 0,140 , iar la 357 de la 0,190... La 480 am timpi de la 180 mhz..
acuma explica mi mie logica de ce sa l ti asa de sus?una la mana ca ii faci viata mai scurta cautand un timp de raspuns diferit cu putin decat daca il folosesti in default
eu am 150 in oscam la default,de fapt in oscam poti seta tu ce vrei ca tot cum vrea el il ia
intradevar in 3c la default am 190-205
e adevarat ca eu am cardu rosu dar am un prieten ce il tine in oscam la default cardu alb si are 140
eu zic ca il ti prea sus si il omori repede.........si ptr ce
-io il tin din 2008 in cccam la 600 Mhz si nu da semne ca ar avea ceva impotriva, este cardul alb complet.
-pe VU duo la 600 Mhz (cccam) merge la 0,206 insa din ce imi zic partenerii intodeauna deschide inaintea altor carduri similare si este extrem de stabil. Parerea mea este ca nu conteaza asa mult timpii de acces cat stabilitatea si performanta sistemului. Ar fi interesant un test vs un sist cu timpi de acces la jumate...
ee acum ai zis un lucru mare...stabilitate...din pacate in ultima perioada in share acest lucru nu prea mai conteaza....cat mai mult si cat mai prost si te miri ca apar sute de topicuri cu tot fel de probleme in share..ba cu freez,ba cu ecm mare,ba ca se blocheaza,ba ca nu se vede etc
De ce in cccaminfo v1.2.2 imi apare la shares in dev/sci o=SexOnTv/Vectra la caid b02,si cei care imi sint activi clienti imi baneaza serverul pt ca nu este ce leam spus .Verificat din alt recever UPC este o.k la sharing.Are acelasi CAID pachetul respectiv?Trebuie cofigirat ceva in cccam.conf invu+duo pt ca in acest aparat am cardul? ...Un ajutor mi-ar fi de folos
Fisierul CCcam.providers trebuie actualizat ... cine iti baneaza serverul il baneaza ori ca nu stie ce carduri au caid b02 ori din alte motive . Fisiereul respectiv il gasesti in folderul /htdocs din directorul CCcamInfoPhP ... este bine sa actualizezi si CCcam.providers din aparat , il gasesti in acelasi folder cu CCcam.cfg . Este mai bine sa-l updatezi fisierul dar daca nu doresti il poti edita cu un Notepad++ si unde gasesti linia 0B020000 adaugi si Focus intre ghilimele
Are scuza sa foloseasca cineva altceva in afara de 2.2.1 doar daca nu este posibil sa citesca cardul direct. Incerc sa ma feresc de prieteni cu carduri ''locale'' nenumarate. Care ii tin intreb care sunt reale, restul le blochez chiar daca uneori merg ok.
Sa ai un serv stabil si rapid fara freez e o intreaga aventura de cad se cunoaste la scara larga ''smecheria''.
tot aceasi problema imi apare :0b02=SexOnTv/Vectra cu modificare in cccam.providers.Am facut si restart si tot nimic.Ce sa fie ,mai aveti si alte idei...
Exista 2 fisiere -CCcam.providers in care trebuie sa ai linia 0B020000 "Focussat RO (1W)" si CCcam.channelinfo in care ai pus fiecare provider in detalui..pe canale TV. Daca astea 2 sunt actualizate corect vei avea afisat corect in INFO, ceea ce apare la clienti in info nu depinde de tine ci de aceleasi fisiere pe care ei le au sau nu actualizate.
2 sci /dev/sci1 b02 : 0 SexOnTV/Vectra (13E/5W)/VECTRA [DVB-C]
Tot asa imi apare in "Shares" in cccaminfo v 1.2.2.Credeti ca este corect dupa ce am scris in cccam.provider si cccam.chanelinfo si in cccam.prio am pus P:0B02:000000 #Focus Sat ,la fel ca in celelate doua cccam.prov si chanelinf.
baga si un reboot:)
.. degeaba actualizezi tu fisierele info si provider daca nu actualizeaza si "amicii" tai . la ei tot cu sexontv/vectra o sa apari .Quote:
Originally Posted by promes [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]