mai terminati ca mi se ridica paru din toate zonele,acele tutoriale sant ok si foarte bune insa stampila de pe ele e o gluma vizavi de ce se intampla pe forumul lor,deci ei nu au nici o legaturi si nici nu stiu sa faca asa ceva
Printable View
mai terminati ca mi se ridica paru din toate zonele,acele tutoriale sant ok si foarte bune insa stampila de pe ele e o gluma vizavi de ce se intampla pe forumul lor,deci ei nu au nici o legaturi si nici nu stiu sa faca asa ceva
m-am cam desumflat, din pacate si eu am tot decodor dublu cu cartele albastre pe o parte, alb rosu pe cealalta parte, din ce am remarcat din incercarile lui "hydr0xygen" nu prea se poate "cununa" cardul digi dintr-un dec dublu cu dm800.
o intrebare: daca cer sa-mi schimbe dec-ul dublu si iau unul simplu(si ce model?) si implicit o alta cartela cresc sansele sa fac imperecherea dorita?
Daca ceri sa-l schimbe, poate ti-l schimba , dar eu nu cred ca-ti mai da 1160 . Din ce se cunoaste doar la ala ai putea avea succes, eu zic ca-ti baga un 3169 si te trezesti ca ai ajuns in exact aceeasi situatie.
Solutia pentru tine consta in procurarea unui 1160 si a facturii aferente care a fost cumparat de la ei si acu e liber de contract.
Ajutor: Am abonament la digi cu un rec dublu cumparat,si vreau sa mai iau o cartela.Cei de la ei au zis ca da se poate,50 ron activarea si 6 ron chirie aparat.Eu am gasit un 1170 de cumparat,care nu e inregistrat la ei, si cei de la digi au spus ca nu pot sa il foloseec ca trebuie sa am si unul cu chirie,daca vreau aparatul meu sa fac un alt abonament ceea ce nu-mi convine. Intrebarea mea este daca dupa ce iau rec cu cardul de la ei imperecheat as putea sa pun cardul in 1170 si sa pot scoate bk & rsa si apoi sa il pun in dm?
Nu te grabi, 1170 e modelul pentru cablu tv.
Nu merge.Quote:
Intrebarea mea este daca dupa ce iau rec cu cardul de la ei imperecheat as putea sa pun cardul in 1160 si sa pot scoate bk & rsa si apoi sa il pun in dm?
Má tot gandesc la mai multe variante, dar cred ca este imposibil de citit prin acea mufá de 10 pini, si motivul este cá, fiind 2 procesoare, fiicare are "secretul" lui, cartelele nu isi pot schimba locul in receiver. Totusi pe placá mai exista 4 mufe, 2 cu 4 pini, si 2 mufe cu 2 pini cum se vad in [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]; oricum, mai astept pana maine cand imi vine piesa de pe jtag si mai continui atunci.
Daca stie cineva mai bine decat mine ce as mai putea sa fac... adevarul este ca dupa multe insistente, la citirea cu ejtag, nu am mai gasit F'uri dar tot nu inteleg.
-Traducere cu google din rusá-
Logger inited
<------------------>
Set lanţ TAP şi de a crea un modul CPU
Utilizaţi ST20 modulul CPU DCU3
Modulul CPU a fost creat cu succes
Resetaţi TAP
Citiţi ID-ul procesorului
CPUID = 0x80808080
CPU ID-ul nu se potriveşte cu specificat
Citiţi codul de PMI
IMP cod nu este acceptat
Unknow CPU
Initialize ST20 modul ....
Nu DCU3 descriere pentru 80808080
pe placá, din cei 10 pini, 5 sunt fara conexiuni iar din cei 5 ramasi, 4 merg la procesor iar unul la o rezistenta (pin 4). cei care intra in procesor sunt de la stanga la dreapta urmatorii: 9 - 6 - 7 - 5. Totusi, cand conectez ejtag'ul, pe pagina rusilor obtin putine operatii pe secunda, vreo 40.000Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PD. Acei pini intra in procesor prin latura dreaptá.Quote:
Rezultatul ar trebui să fie in jur de 300'000 de operaţii pe secundă. Dacă rezultatul este in zona de 40'000, ceea ce inseamnă că comunicarea cu programator pentru orice motiv, nu. In cazul in care după ce faceţi clic pe mesajul "Speed Test" eroare - acest lucru inseamnă că portul nu este transferat la modul de PPE (nu făcut clic pe "Connect").
interfata de jtag pe care o ai este facuta cu cu un integrat de fabricatie ST si se poate repara destul de usor daca cumperi un 74HC244 de la magazinele de electroniceQuote:
Originally Posted by hydr0xygen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca restul banuesc ca ai deja.... letcon...pompa de fludor...eventual daca cumperi integratul ia si un soclu de montat pe placa pentru acel integrat....ca sigur se va mai arde acel integrat 74HC244...eventual mai ia si inca 2 bucati de rezerva.....
explicatia de ce se arde ? = diferenta de potential electric dintre placa de receptor de satelit si calculator......daca vrei sa nu se mai arda recomand un Laptop si utilizat pe baterie nu conectat la retea..... in acest fel eviti si erorile de citire scriere si eviti si deteriorarea procesorului de pe receptorul de satelit sau portul paralel de la calculator.:!:
:)) Se descurca stai linistit;)Quote:
Originally Posted by SuperSonic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ca e al doilea post si o iei pe aratura,esti cumva purtatorul lui de cuvant?????
:)Salutari,
sunt nou pe aici, si am mare nevoie de ajutor,
Am reusit sa scot cu greu RSA si BK din conserva celor de la Jiji, (cartela este albastra si are abonamentul activ).
Va rog frumos ajutati-ma, vreau sa folosesc catela in optibox *(dm500), momentan folosesc un image PLJ cu cccam 2.2.1 (dar nu reusesc sa gasesc oscam la acest image-la download doar plugins si cccam-uri).
E foarte interesant, ca nu se gaseste un "how to" mai clar in a explica cum sa rezolvi problema dupa ce ai reusit sa scoti RSA si BK.
Si acum, cateva precizari, pentru cei ce vor sa scoata pe viitor aceste key:
1. puteti folosi tutorialul pdf care va este oferit gratis pe diferite forumuri, caci schema si indicatile sunt corecte.
2. nu folositi fire mai lungi de 30-35 cm, preferabil fire de cupru din bobine, caci sunt emailate si foarte flexibile,.. important e sa fie subtiri (sub 0,15 mm diametru)
3. dezliptiti de pe placa acele 5 picioruse ale procesorului, lipirea dezlipirea se poate face cu un letcon, la care legati partea metalica a aparatului de lipit, la masa receiverului. Pentru a putea lipi mai usor puteti sa va confectionati dintr-o scobitoare o unealta cu care sa manuiti si sa apropiati firul de piciorus.
4. sa alimentati cu o baterie *(ex: bateria, de pe placa de baza a unui desktop - are 3V) intre masa receiverului si piciorul 109 (TRST), la acest piciorus legati borna + a bateriei. In rest se poate urmarii indicatile tutorialului. Succes.
Astept in continuare si eu ajutor pentru a putea folosi aceste key.
Multumesc anticipat. (on-line am acelasi user, pe mess).
Buna Seara
Eu am receiver HUMAX de la dili.Din ala cum pot sa scot?
battila,
Deschizi usita si ai scos
Nu cardul domnul sorin.Ci RSA si BKA