sorry ....am trecut cu vederea ... ce ziceti,care ar fi mai avantajos fata de dream 500? (dreamul saracului:D )Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
sorry ....am trecut cu vederea ... ce ziceti,care ar fi mai avantajos fata de dream 500? (dreamul saracului:D )Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ne pregatim pentru KATHREIN!! acum suntem tot mai aproape de era HD,programele HD au inceput sa umple satelitii,practica avem pentru emulatoare,cu sharingul stim cum sta treaba asa ca ne trebuie un receiver HD-[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!! este optiunea mea:)
...sau vine mult anuntatul DM 8000?
Eu as merge parca pe DM600!
:comp: man cati dintre voi sunteti insurati aici??acu tre sa mai scot alti bani din buzunar :)
atunci ne luam DM 8000 ca sa nu mai avem probleme 5 ani,nu?
stai linistit ...500 e cel mai raspindit..va avea in continuare suport..Quote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut , subscriu parerii : este cel mai raspandit receiver cu linux .Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps: daca sunt useri care au alta parere , rog sa intervina.
bafta .
eu am asteptat d8000 de cind s-a infiintat forumul asta..si inca nu a aparut..nu am mai avut rabdare si am luat 7020.....acum ca l-am luat , conform legilor lui Murphy ar trebui sa iasa si 8000-ul.:DQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]