Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
pune si tu softul pe alt upload ca crosat este down pentru multi dintre noi sau vrei sa ne faci necaz :oops:
Croteam-sat nu e down. Nu are chiar nimic, adica merge super.
Doar ca unii dintre noi nu au acces la el.
Ca sa rezolvati problema, cautati pe Google pagini pentru navigare cu web proxy (de ex. care sa va creeze ip fals, ca si cum ati naviga din America - nu din Romania, care e cam banata la accesul pe Croteam-sat).
De exemplu, mie in mod normal nu imi merge croteam-sat-ul, dar asa, cu navigare prin pagini cu web proxy, merge super intotdeauna.
Probabil si-a bagat "cineva" coada, ca sa se cam blocheze accesul pe acest site IP-urilor din Romania. :)
E acelasi fenomen cum s-a intamplat si la pagina de download jocuri [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], care de ceva vreme nu mai iti permite sa downloadezi nimic si uneori nici sa navighezi prin ea, daca ai Ip din Romania. Cu navigare prin proxy problema se rezolva. :)
Re: Echolite 791 softuri-discutii!
La serviciu, unde am net de la ROMTELECOM, crosat-ul nu vrea sa miste(de vreo saptamana) de nici un fel, pur si simplu nu ma pot conecta... Acasa, unde am RDS, merge brici! Cine sa mai inteleaga?!