pai am zis:
"bravo lor"..."marlanilor".
statuie nu le ridic, vb dpdv al "clientului", daca eram acolo unde BINE zici, nu mai eram pe aici :)
Printable View
pai am zis:
"bravo lor"..."marlanilor".
statuie nu le ridic, vb dpdv al "clientului", daca eram acolo unde BINE zici, nu mai eram pe aici :)
Eu l-am inchiriat ! platesc 2.5 euro/luna ... si nu ma deranjeaza ! de ce sa-l cumpar ...
sa faca ce ? peste trei ani ... Necazul meu este altul ... cei de la Kaon, pana acum ,
i-mi facusera o buna impresie , receptorul asta insa ...de functionat functioneaza bine
dar are un meniu care sfideaza prostia !!! asa ceva n-am mai pomenit ... are o lista
generala de programe , aceeasi ca la SD in care pe ici pe colo sint inserate programele
HD , si are doua subliste : HD - a programelor High Definition si FAV - progrme favorite ...
pana aici nimic rau ...rau este faptul ca daca aleg FAV sau HD mi le afiseaza , ma lasa
sa aleg un program ... si sare inapoi in lista generala ! parca-s batuti in cap ...precis
sint batuti in cap !!! la ei ca la nimeni altii !
Poate nu e descarcata ultima versiune de soft.La mine daca apas Hd si aleg un program dupa care apas Ok merge la programul respectiv.Ceea ce ma deranjeaza la receiverul pvr e ca faptul ca in comparatie cu cel simplu in conditii identice de semnal deschide foarte greu un canal Hd.Daca la cel simplu dureaza 1sau 2 secunde la cel pvr dureaza si 40-50 secunde.Or fi tunere mai putin sensibile? Ca in rest Kaon-ul B4001PNSR (receiverul hd pvr)e destul de dotat hardware :procesor Broadcom 7335, 128 flash, 384 ram hdd 500 giga 2 usb(dezactivate) DVBT DVBS DVBS2.Parca la configuratie e pe aproape de VU duo nu?
Cred ca din cauza PVR-ului pt ca pregateste canalul respectiv de inregistrat,la HD e mai greu,se comporta la fel si cu cele SD,adica 40-50 sec sa-l deschida?
Nu, cele sd le deschide instantaneu.
Stie cineva ce procesor are kaonul hd de la dolce?
pai iti spune singur ce procesor are . in menu , configurare , configurare sistem -cod pin - , diagnostic si o sa ai ceva de genul :
ID CARD : 1212121
CA STB ID : 1212121........
...
...
Diagnostic CA , versine card: 0.0.0
01) .....
02) .....
03) .....
04) 42 7325 1003........
din care :
42 = codul de tara , in cazul nostru Ro ;
7325 = tipul procesorului ;