Acum sunt probleme cu incarcarea primei pagini. Apare goala!!!!
Printable View
Acum sunt probleme cu incarcarea primei pagini. Apare goala!!!!
Astept noull skin cu nerabdare acesta mi-se pare oribil !!
Nu pot sa accesez forumul.... intr-u din cache-ul google si apoi imi merge orice sectiune... NU POT SA INTRU DIRECT!
scuze daca nu am postat unde trebuie!
Cred ca accesul greoi la informatii poate alerga userii de pe forum. Sper sa nu dureze starea asta prea mult....
...bine ca a ramas random question-ul....
ce fain era odata ... cu toate cele si chiar ceva care se numea shoutbox !
Va rog frumos daca puteti verifica acum daca functioneaza totul ok pe forum daca mai sunt ceva probleme scrietimi
Persista problema cu logarea, doar pe link-ul postat de @zmeura merge normal.
Va rog frumos sa va strgeti coki
Adica voi azi ati mai si intrat?
Testam.
Bun,a mers quick reply,merge editarea text,punem ceva smiles.
:):clap::D
:bravo:
Preview nu strica textul ... pana acum sunt ceva pasi inainte.:D
Astept sa spuneti daca sunt ceva probleme :thx:
Se pare ca te poti ocupa deja de "zdranganele".Pune un skin intunecat si unul light pe langa asta default,eventual mai tarziu daca se poate skinul ala pe bani meserias pe care il cere toata lumea,daca este malai.Apoi butonul thanks,daca se poate sa mearga cu www (nu stiu ce si cum,vezi tu),New Posts de jos daca se mai poate pune acum pe noul vbulletin,merge automat la posturile consecutive si .... cam atat.De "cutia cu behaituri" nu zic nimic.:clap:
PS:Vad ca s-a rezolvat si "Collapse this Category".
Se va pune un skin direct pe bani sa vedem care e mai frumos
Nu de alta, dar acest vbulletin imi pare cunoscut , dar parca acolo decurge totul mai usor , chiar exista si shutbox.
Rabdare baieti, rabdare... :) Inafara de optiunile gen thanks, prefixuri la shop, chat, etc daca dati peste vreo problema postati aici. Nu ne intereseaza chestiile care sunt extra, gen skinuri si alte treburi, ci ne intereseaza sa vedem ca forumul merge ok, tot. Doar apoi o sa ma ocup si de restul extra-optiunilor. Va rog sa postati aici eventualele probleme, zilele astea ne ocupam de toate...
Mai trebuie lucrat la smiles si un skin mai intunecat pe langa cel standard! :clap:
Jos unde apar ultimele posturi, la data postului nu apare anul!
Sus la meniurile forumului trebuie inlocuita denumirea butonului Upload cu FAQ.
Primul post... test pentru double post...
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
Al doilea post...
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:44 ----------
Bun, double post merge...
----------
Again?
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
Separarea pe gri cum arata?
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Asa ramane...
Aaaaaa ..... stiti voi.E cu bipuri,nu pot sa postez.:clap:
sa fiu un pic rautacios si un pic cam offtopic ...suntem "banaţi" in grup . oricum felicitari pentru munca depusa echipei de admini si incet incet sper sa se rezolve micile probleme si sa intram in ritm .