-
Re: 2TV, 2 rec-uri, 1 antena, 3(sau4)lnb-uri, fara HH
Si la loop beleaua e: masteru daca e pe H, clientii nu deschid cele pe V, si/sau invers
Singura solutie daca vrei 3-4 sateliti sa-i vezi pe 2 Tv. programe independente e:
3-4 LNB Twin + 2 diseqC 4/1 + 2 cabluri de antena + 2 rec. (asta e! cu electronica nu te pui)
Uitate aici si ai sa vezi mai multe configuratii:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Quote:
singura solutie pe care pot sa o ofer in combinatia pe care o vrei tu este:
--- un suport astra+ hotbird care se gaseste si in madrid la care mai adaugi tu suportul pt intelsat ,din cate cunosc nu se gasesc in comert suport multifed pt astra_ hotbird_sirius_intelsat(cred ca trebuie sa renunti la sirius,distanta dintre sirius si intelsat este prea mica pt a crea un sistem cu lnb normale)
---lnb-urile sa fie cu 2 iesiri
---2 comutatoare diseq 1/4
---2 receptoare
---o antena de 1m(pe care o ai)
Cred ca mai exista si a doua varianta cu receptoarele puse in sharing la care iesi mai ieftin(se renunta la lnb cu 2 iesiri) si se merge pe lnb normale.
Quote:
Si la loop beleaua e: masteru daca e pe H, clientii nu deschid cele pe V, si/sau invers
Singura solutie daca vrei 3-4 sateliti sa-i vezi pe 2 Tv. programe independente e:
3-4 LNB Twin + 2 diseqC 4/1 + 2 cabluri de antena + 2 rec. (asta e! cu electronica nu te pui)
Uitate aici si ai sa vezi mai multe configuratii:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merg 3lbn-uri ptr intelsat, astra si hotbird? daca antena are doar 1 metru?
-
si se gasesc suporti ptr lnb ptr acesti trei sateliti? intelsat, astra si hotbird?
-
Quote:
merg 3lbn-uri ptr intelsat, astra si hotbird? daca antena are doar 1 metru?
de mers merge,dar nu se gaseste suport pt astra+hotbird+intelsat,trebuie sa iei un suport(intelsat-hotbird)l a care sa mai adaugi tu facut de tine pt astra
se receptioneaza stabil ,spoturile sunt pe spania atat la astra cat si la hotbird,intelsatul este centrat pe italia si are aceeasi putere ca si in romania.
-
cat costa:
-lnb twin 3buc :195 ron
-comutator diseq 2 buc: 50 ron
-antena 0,6 30ron
-suport multifed 5 ron
- 2 rec echo 771 350ron
---------------------------------------
total = 630ron
-
Sau:
3x LNB Twin Gold Edition Premium 0,1dB= 165
2x comutator diseqC 4/1 extern = 40
1x antena 0,9m = 69 (la 3 LNB e indicata una mare)
1x suport triplu LNB = 20 (sau 2 buc. suport dublu a 10 ron/buc.=20) reglaje la fata locului 5-7grad.
1x rec. Opticum 7000CX = 190 (cu cam universal incorporat, merg cartele Max Tv, Focus Sat si altceva)
1x rec. Opticum 7100A = 160 (se poate pune in share pt. cartelele de mai sus prin cablu sau splittere )
Total = 644 ron (sunt o parte cumparate de mine in Romania de pe net)
@dic_star79 vezi ca te incurci in calcule: 195+50+30+5+350= 630 ron (o intrebare: unde gasim suport triplu LNB la 5 ron? eu am cumparat la 20)
-
fratilor , omu e in spania ,la madrid...nu cred ca il ajuta mult preturile in roni:)
-
Cu atat mai mult.. i-si face o idee asupra preturilor (si a instalatiei)! 1euro= 3,5163ron azi!
Si un sfat: gandeste romaneste, traduce in spaniola, cauta pe net in engleza, romana, spaniola si cred ca sunt mai multe posibilitati ...
-
Quote:
fratilor , omu e in spania ,la madrid...nu cred ca il ajuta mult preturile in roni:)
e ok, outcast, ca oricum le cumar din ro, ca sunt mai ieftine ca aici, si la 2 euro/kg costul de coletarie e ok. daca sunt puse joi, duminica le am chiar aici in localitatea unde stau:clap: sa vad exact cum o sa procedez...
-
daca ma gandesc sa pun inca o antena ptr astra si hotbird de 60 cm, din asta
merge cu un lbn twin pe antena asta asa mica, avand in vedere ca eu cu cea de 1 metru obtin semnal 90-92%?
-
Quote:
"Noi" am
inteles ca e pe afar' ...
Suport pentru 3LNB-15€-atat am platit eu..ps: merg si 4 alps,pentru ca nu e calibrat...
Daca are posibilitate sa puna o a 2-a antena e ok...
-
Re: 2TV, 2 rec-uri, 1 antena, 3(sau4)lnb-uri, fara
Quote:
daca ma gandesc sa pun inca o antena ptr astra si hotbird de 60 cm, din asta
merge cu un lbn twin pe antena asta asa mica, avand in vedere ca eu cu cea de 1 metru obtin semnal 90-92%?
Arunca un ochi aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , se pare ca trebe un lighean de 0,9m
-
am gasit la prosat un tip de LNB - monobloc ....care spun ei ca-i pentru astra-hot sau sirius-thor
antena mea e de 0.90 . In acest moment eu am 2 LNB-uri unul pe intel-thor si altul pe hot ...si merg bine
intrebare? cu 2 astfel de LNB-uri stie cineva daca merge combinatia Hot-Astra si Intel-Sirius pe antena de 0,90?
multumesc!
-
Quote:
am gasit la prosat un tip de LNB - monobloc ....care spun ei ca-i pentru astra-hot sau sirius-thor
antena mea e de 0.90 . In acest moment eu am 2 LNB-uri unul pe intel-thor si altul pe hot ...si merg bine
intrebare? cu 2 astfel de LNB-uri stie cineva daca merge combinatia Hot-Astra si Intel-Sirius pe antena de 0,90?
multumesc!
De mers merge dar focarul principal trebuie pus pe satelitul care se receptioneaza mai slab in zona ta.
-
multumesc dic_star79....trebuie sa incerc
-
Quote:
multumesc!
Mere.. da' vezi numa' pe un TV ambii sateliti !
-
pe toti 4 (Hot, astra, sirius, intel)....cum adica pe un singur tv?
-
da pe un singur tv ....da ma intereseaza dac merge combinatia
-
Quote:
da pe un singur tv ....da ma intereseaza dac merge combinatia
Nu merge combinatia,sunt lnb-uri monobloc cu distanta intre ele de 6 grade,merg doar in urmatoarea configuratie; 1 lnb monobloc pentru;ASTRA-HOTBIRD,sau 1 lnb monobloc Sirius-intelsat,poti pune 3 lnb-uri legate printr-un switch,pe o singura antena sa poti vedea ASTRA-HOTBIRD-INTELSAT,cu mentiunea ca lnb-ul central trebuie sa fie pe hotbird iar cele 2 secundare pe intelsat-astra
-
ok...de fapt ma intereseaza astra in mod special...deci ar trebui sa mearga cu unul monobloc...multumesc