Re: GLOBO-OPTICUM:-->Sfaturi utile
Quote:
Sa facem un tutorial pentru modul in sharing pentru Opticum 7100cxe, am incercat sa caut pe forumuri niste explicati mai concrete dar fara succes.....poate din cauza ca receptorul este relativ nou.
:comp:
Propun sa mutam discutia despre receptorul 7100CXE in sectiunea dedicata acestuia;asteptam informatii mai multe de la crybaby si cipcirip99 -foarte buni cunoscatori ai receptoarelor din familia globo.
Imi poate spune cineva ce procesor are 2100CXE, nu cumva are 5105?
Poate ai vrut sa scrii 7100CXE .... , nu nu este 5105 .... este 5119 dar serie noua .... !
Quote:
Sa facem un tutorial pentru modul in sharing pentru Opticum 7100cxe, am incercat sa caut pe forumuri niste explicati mai concrete dar fara succes.....poate din cauza ca receptorul este relativ nou.
:comp:
... Informatii se gasesc pe site-ul Truman dar este un impediment major - limba ! Acolo a trebuit sa iau pagini intregi si sa le traduc din araba in engleza .... , se pare ca totusi ei se descurca cel mai bine in PM .... !
Exista tutoriale ... dar sunt foarte sarace in explicatii ... !
Oricum servere newcamd sunt dar nu functioneaza foarte bine ... mai ales cele care au ca provenienta zona araba si asta din cauza net-ului . Dar daca ai prieteni cu dreambox si sunt disponibili la o linie sau mai multe poti avea acces la ceea ce iti da el ...
Vom incerca sa aducem intr-un topic special ceea ce trebuie cunoscut despre sharing-ul pe net cu Opticum CXE !
Pentru cei care au ceva cunostinte de setare a serverelor newcamd o sa dau cateva servere newcamd ... dar care nu sunt sigur ca functioneaza toate ... provin din pacate din zona araba si ... e mai greu sa fii sigur pe functionarea lor :
SHOWTIME - ART (7W)
NAME : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PROTOKOL : NewCamd5.25
HOST : www-tunisiagbox-com.no-ip.biz
DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
USER : shocinema01 , shocinema02 , shocinema03 , shocinema04 ======> shocinema010
PASS : tunisiagbox.com
PORT : 9898
CAID : 0604
=========================================================
SHOWTIME - ORBIT - JSC - ART
NAME : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HOST : dvb-am.no-ip.info
DESKEY : 1A B0 55 0C 9F AE 69 DC 8D ED C3 F4 C5 E8
USER : userforall
PASS : userforall
PORT : 10001 , 10003 , 10004 , 10005
CAID : 0604 , 0603 , 0668 , 0604
ART - POLSAT - JSC - SKYITALIA
HOST : goldsat.dyndns.org
USER : goldsat3
PASS : goldsat.ch/vb
PORT : 1111 , 2222 , 3333 , 4444 , 5555 , 6666 , 7777 , 8888
CAID : 0604 , 1801 , 0603 , 0500 , 0919
FREEX1,FREEX2,XDREAM,DORCEL (13E)
HOST : 88.239.75.44
USER : dreambox , dreambox1 , dreambox2 , dreambox3 ==========> dreambox50
PASS : files.com
PORT : LOOK AT ====> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CAID : 0500
Mai ales ca aceste servere se schimba aproape zilnic ..... !
Oricum succes si stept si alte persoane care sa vina cu exemple si detalii de setari si alte experiente asemanatoare !
Poate cineva sa ofere cateva date despre Opticum SR 7500VA?
Va salut !
Am si eu nevoie va rog frumos de putin ajutor de la cei ce au avut parte de asa ceva! am un receptor "globo 7010cr conax embedded" si vreau sa il fac pe placul meu adik gigica si cam atat Am ceva softuri luate dupa diverse situri...(AVUpgrade_ST51XX_4MB_ver,AVChannelEdit_S T51XX_4MB,globo_5119_cool_net_2.4.33_all,ALI_KEY_U PGRADE,Globo_7010-CR_AU-keys-100408,globo_EMU_1.3.94_AMSTAR.abs......mai am nevoie de altceva? in ce ordine folosesc...help me plz) Va rog veniti in ajutorul meu cu informatii utile...imi este frica sa ma apuc de el pana nu primesc ceva confirmari de la voi,cei ce se pricep! Mentionez ca sunt la inceput de drum in acest domeniu! (aaaaa si am cablul nullmodem rs232 ).Astept un pm sau orice info ajutatoare! va multumesc frumos ptr ajutorul oferit.Multumesc anticipat ca stiu ca voi rezolva solutia cu ajutorul vostru multumesc inca odata!
hi stargate .
am nevoie de ajutor cu yu-ma-tu mx model id:5119_cool,versuine soft2.4.26.net ,ver loader1.8.0
cum sa-l educ si ce sof am nevoie .am inteles ca se poate conecta singur pe net ca sa-si caute key are card reader.sint incepator incepator.mersi anticipat
Quote:
hi stargate .
am nevoie de ajutor cu yu-ma-tu mx model id:5119_cool,versuine soft2.4.26.net ,ver loader1.8.0
cum sa-l educ si ce sof am nevoie .am inteles ca se poate conecta singur pe net ca sa-si caute key are card reader.sint incepator incepator.mersi anticipat
aici gasest cam tot in domeniu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu ma descurc cu un globo 7010cr ma ajuta cineva cum pun un soft nou cu ce program pot sa pun alt soft si daca pot sa bag key cu cablu nul modem,si cum pot sa vad programele d digi
cum se poate dezactiva autoupdate la un receptor globo/opticum 7010cx?