Sa nu fie lnb-ul rasucit in sensul celalalt.Quote:
Originally Posted by lauraili [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Sa nu fie lnb-ul rasucit in sensul celalalt.Quote:
Originally Posted by lauraili [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca in Germania nu se prinde ca nu vor aia sa dea semnal pana nu da nemtii euro grecilor :lol:
acum lasand gluma la o parte cred ca mai bine prinzi cu receptorul de la AKTA turcii ( de la 42 est)ca sunt multe frecvente si mai usor de prins(simtit)desi multe sunt slabe si in Romania de centru si vest si apoi usor o misti putin mai la dreapta cum stai in spatele antenei
LNB-ul il reglezi simplu : cum stai in fata antenei partea de jos a lnb-ului sa fie cam pe la ora sapte daca ne gandim la un cadran de ceas
PS: daca ne luam dupa @soarece poti folosi o metoda empirica inventata de el ===>iei o sfoara de 1 metru si masori orizontul de la est pana la vest si la jumatea sforii gasesti 0 grade si apoi la 39 stanga de la punctul zero este satelitul helass si apoi misti doar elevatia (inclinarea antenei in fata sau spate):lol:
E prea slab semnalul. Problema asemanatoare am si eu, in Koln.
vorbesti cred din auzite
semnalul e ok , adica e la fel ca si in Romania pentru Helass 39 est fascicolul F1 si F2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau vorbesti de semnalul turcilor la 42 est TURKSAT
Am mai verificat odata, scuze, am semnal 45%.
cu o antena de 65 fixa pe 39°E, inverto black 0.2 twin, pusa la repezeala cu un sat-finder de "2 lei"... nord-westul germaniei...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
iar eu ma repet din nou:)Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu ai reusit inca sa reglezi antena arunca o privire [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] deasemeni o aplicatie pentru android, se numeste dishpointer video [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Originally Posted by adriano222 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand instalezi aplicatia iti explica exact cum sa procedezi.
Eu am instalat aplicatia asta, nu este scumpa, am procedat in felul urmator: am pus telefonul exact deasupra lnbu-lui (gps-ul/reteaua de date sa fie activ pentru a detecta locatia si a mari precizia, recomand gps-ul fixat) si am miscat usor antena spre directia aratata de telefon, ca sa fii sigur iti recomand si satfinder-ul montat intre antana si receptor. Pozitia lnb-ului o fixezi singur dupa ce ai fixat antena pe satelit. ***Pe unele suporturi, lnb-ul se poate misca inainte si inapoi.*** Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati.