Rog moderatorii sa stearga posturile mele, ca sunt unii gelos invidiosi pe succesele altora..succese in munca bineinteles!
Cat despre tine prietene nu am cuvinte!
Printable View
Rog moderatorii sa stearga posturile mele, ca sunt unii gelos invidiosi pe succesele altora..succese in munca bineinteles!
Cat despre tine prietene nu am cuvinte!
Dreambox DM 500 HDQuote:
Originally Posted by mihai.s [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Our price:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In 10 zile il ai acasa,garantia ca este ORIGINAL si pret pe masura nu ca hienele din RO!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Category: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
manufacturer: Dream-Multimedia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Weight: 2,10 kg
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][COLOR="Blue"]
Va rog sa terminati cu povestile inutile...
stonewell, zappa si adolf: pentru ca sa evitam aceste discutii am interzis postarea de reclame/link-uri la magazinele si forumurile romanesti, tocmai pentru ca au existat in trecut dispute destule. Incearcati sa tineti cont de asta pe viitor, se poate discuta orice mai putin referinte directe la magazine sau chestii de acest gen... care duc la reclama... nu de alta dar duc doar la discutii inutile si certuri...
Despre magazinele romanesti, si nu numai, exista undeva un topic special pentru ele... unde se purtau tot felul de discutii pe tema magazinelor, ofertelor, etc. Nu am timp acum sa caut topicul insa stiu ca exista la inceput. Incercati sa evitati astfel de discutii inafara acelui topic. Fara oferte senzationale si alte chestii care genereaza scandal.
Multumesc pentru intelegere!
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:42 ----------
adolf: Satmultimedia are deja banner platit la noi, ceea ce ne ajuta la mentinerea forumului. Nu e cazul sa te legi de ei.
Acum sunt sigur ca va intelege si stonewell de ce evitam astfel de discutii/link-uri/oferte in interiorul forumului.
Salut,Quote:
Originally Posted by adolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HIENA esti!
sa cumparati de la TURCII astia este foarte bine va doresc succes numai succesuri ... ..mai intrebati si voi..cine nu-i cunoaste nu stie despre ce e vb!
- eu va doresc sa platiti taxe la statul german cu aceasta ocazie, sa va duceti acolo cand aveti probleme....daca se uita cineva..
pai 315 euro + 25 euro trasport cu marfa asigurata + comision paypal sau card 2,5 % + diferenta de Tva 5% + curs interbancar euro = in jur de 1580 ron
Fara diferenta de tva 5% - 1514 ron
in Romania este 1460 ron si transport gratuit..garantie..
TOT E MAI SCUMP DECAT IN ROMANIA .....numai spun daca se strica ce patesti!!
zappa,
apropo ce card la la schimb... tare imi e ca nu ai deloc.....
Adaugi si taxele de transport si la cat ajungi? 20 lei mai ieftin ca la 'hienele' din Ro? Si daca ai probleme cu garantia il trimiti inapoi pe banii cui?Quote:
Originally Posted by adolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai bine ia-l din RO. De unde vrei tu, original sa fie !
@mihai.s
daca nu doresti dreambox pentru brand cumpara cu 620 ron Cuberevo 250 HD ( gaseti usor cu google , ca sa nu se iste discutii :p )
PS merge bine enigma2
Eu unul atat am platit cu toate taxele si transport si ce mai vreti voi,sunt multumit,a ajuns cu bine,fara nici o zgarietura,functioneaza impecabil si atat,fiecare e liber sa aleaga,eu unul am exprimat o opinie personala.
Dreambox DM 500 HD
eSATA Hard Disk: None 1 314,90 EUR 314,90 EUR DHL Premium Zone2 1 19,90 EUR 19,90 EUR Creditcard Fee +4.50% 1 15,07 EUR 15,07 EUR including 19% VAT.: 55,86 EUR Gutschein: -0,00 EUR Gesamtsumme: 349,87 EUR
349.87 * 4,3084 = 1507.38 LEI, adica un pic mai scump decat il gasesti in Romania.
Cursul 4,3084 este BNR de azi dar stii foarte bine ca in tranzactiile efectuate cu cardul, banca foloseste alt curs mai mare cu aprox 1-2% fata de BNR.
Eu am platit cu card in E nu in ron,ca sa am parte de diverse comisioane,schimburi interbancare etc,cand am ocazia cumpar valuta la pret avantajos si imi alimentez cardul pe care dealtfel il folosesc doar pentru a cumpara diverse dupa net din afara tarii,acum spre ex. sunt in Madrid la cumparaturi,stau 4 zile,imi fac shopping-ul si revin acasa linistit,in principiu nici alimentele nu le mai cumpar din tara,prefer sa ies la bulgari de 2 ori pe luna si sunt mai castigat! in tara doar....locuiesc! inclusiv firma am mutat-o la bulgari.
Initiatorul topicului doreste sa iti cumpere un receptor. Nu are experienta cu asa ceva si doreste sa afle plusuri si minusuri ale anumitor receptoare. Si intreaba pe forum. Deoarece nu doreste receptor SD (de care am avut si am) nu am avut de ce sa postez si eu. Au postat cei care detin asemenea receptoare. Nu inteleg insa de ce apar oameni cu anumite interese comerciale. Asta nu e rubrica de vanzari; nu e talcioc si nici bazar. E o arie strict tehnica. De la satmedia am cumparat si sunt ok. Si o sa mai cumpar. Nu ma intereseaza ca un anume angajat sau patron de acolo s-a suparat pe mine. Cel mai bine ar fi ca cei care detin magazine sau vand produse legate de domeniul satelitilor sa li se faca o rubrica separata si sa posteze acolo toate ofertele si promotiile. Si cardurile xxx au durata de viata incerta.
Si revenind la ceea ce doreste Mihai - iti poti cumpara un dm500 pe care sa il faci server si sa ramai cu receptorul client HD. In curand vor aparea 2 noi receptoare HD de la DMM si preturile la cele existente vor scadea. Pana atunci te lamuresti si tu ce este si cu ce se mananca "dreamul".
P.S. - n-am niciun card la schimb, insa platesc la plugaru abonament lunar.
va rog sa reveniti la problema pusa in titlul topicului si sa da-ti sfaturi strict tehnice fara dispute fara sens ... lupta dreapta in argumente de natura tehnica nu scandal :lol:
postarile care nu contin rezolvari ale problemei din titlul vor fi sterse sau editate dupa caz fara suparare .