nu-l ignora pe prezident.......ignora hotii care au jefuit tara....sigur o vei duce mai bine:D.....
Printable View
nu-l ignora pe prezident.......ignora hotii care au jefuit tara....sigur o vei duce mai bine:D.....
pai n-au mai apucat sa jefuiasca :dance: .
posta e la locu ei , sarea de asemenea ...
ca tot veni vorba , ai prin vestea la Realitatea cu zaharul vamuit ca sare si concedierea functionarului care a raportat matrapazlicul ? ! n-a fot demult , pe vremea railor lu' tariceanu :p
ai dreptate....TOTUL e la locul lui.......si romtelecomul,si rafinariile,si zacamintele de titei,si platfrma marina recent cistigata......TOTUL.....
poti sa-i dai cv-ul tau lui sov....te angajeaza garantat cind iese...asa nu vei mai fi afectat de masurile luate de marinar...:D....si nu vei avea nevoie de un how to..:)
naaa .... nici gind , ma duc in port si ma imbarc pe ..... :lol:
( nu-s eu cel cu venitu' de 1500 ron , e un nene aparut la Antena3 :p )
daca ai bani de croaziere:D inseamna ca ne vinzi gogosi ca te afecteaza masurile marinarului.....
ps.daca flota ar fi fost vinduta de marinar,pai il haleau astia cu tot cu pene....
dar stai linistit,vintu va iesi......justitia din romania are cei mai multi infractori.....am mai postat: intr-un stat cu justitie oameni ca patriciu,vintu,voiculescu,videanu,nastase dr popescu,si multi altii erau la pandaimos din secunda unu.si nu se ajugea aici.....
adica l-au arestat pe vantu ca a favorizat un infractor? sau ca sa previna ceva (masura se vrea una preventiva...) pai daca popa era condamnat nu prea mai are calitatea de infractor (stadiul procesului penal e deja in faza de punere in executare a pedepsei) activ... atunci despre ce infractiune vorbim? faptul ca-i dadea bani aluia (fost subordonat si amic) demonstreaza ca-l favoriza sa se sustraga pedepsei? si ce vor sa previna procurorii? sau e vantu un pericol social? interceptarile inteleg ca s-au facut in baza unui mandat pe siguranta nationala... pai cf legilor in vigoare aceste interceptari sunt documente clasificate strict secret si sunt furnizate sub forma de informari organelor de cercetare penala numai cf principiului "need to know" (nevoia de a cunoaste), adica nu pot fi utilizate si nici constitui probe in instanta... in plus aceste interceptari (care nu pot fi probe in instanta deloc: vantu poate sustine f usor ca vorbea la misto cu popa stiind ca-i interceptat! daca n-au extrase de cont care sa confirme tranzactiile bancare... n-au nimic!) s-au facut acum un an... de ce nu l-au arestat atunci? cum au ajuns stenogramele in presa? cam ce ar trebui sa se intample cu cel care face publice niste documente clasificate strict secret (atat cu cel care le-a furnizat cat si cu cel care le-a publicat)?
daca asta e justitie... mai bine emigram toti...
p.s. pt bizonii pagubiti de FNI (prostiti de FNI): pai daca voi credeati ca depunand 5 lei veti avea dobanzi de 100% pe luna si stand cu degetu-n cur va veti trezi miliardari... meritati ce vi s-a intamplat! vantu sa raspunda pt faptele lui (si patriciu si iliescu si nastase si voiculescu si care o mai fi...) dar voi bizonilor tot ati meritat teapa! sa nu uit: dreptate nu-i totuna cu justitie in RO... in plus mi se falfaie ca l-au arestat: voi fi multumit doar daca va fi condamnat! daca nu... vorbim de aceeasi justitie televizata basescianista si atat!
............:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
una_alta , tot basescu a iesit sifonat
( vintu a ciordit de la FMI tot asa cum a ciordit basescu flota )
Uite , incerc de o ora sa-mi aduc aminte cum il cheama pe parlamentarul PD-L ( evreu de origine , autor dramatic ) pe care l-a refuzat SOV la o sponsorizare ..... pe A. paunescu o sa mi-l amintesc si peste 20 de ani .... pentru poeziile publicate cu sponsorizare de la SOV .
pacala tata nu pot sa iti dau nici o replica:D...
nu ca nu as avea.....:D:D
huoooooo basescu!:clap:
pssst , nu in public ca este molipsitor ( asteapta pina iese lumea'n strada :agresiv: - si sa nu fi recunoscut :D )
Tnks moderatorii ! bine ca ati curatat un pic topicul ...pacat ca discutiile
degenereaza ... exprimarea civilizata si argumentele inving hormonii !
Apropo de argumente ... argumentele "juridice" mi se par de-a dreptul
hilare !!! ce bine ca din ura fata de Basescu ... aparam un sterpelitor
notoriu ... un recidivist calificat ... puscarias pe vremea impuscatului si ...
de drept si la ultima sa condamnare ... si pe Al Capone l-au infundat pentru
neplata taxelor ...eu zic ca pe unul ca Vantu ...cel mai nociv produs al
tranzitiei ar trebui sa-l infunde si daca ar parca ilegal !!!
Dupa acelasi model ... securistul notoriu a ajuns vicepresedinte al Senatului ...
si evident proprietar de imperiu media ! Hotul cu staif ... "arhitect" de
masinatiuni financiare ... sparlitor petrolier ... a ajuns si el ... patron media !
Daca toata cultura noastra politica se rezuma la dezinformarea deliberata
practicata ca principiu de Realitaea , Antena si Adevarul ... ne asteapta zile
grele ...mai grele decat cele de acum ...
ti se par hilare degeaba: astea-s codurile in vigoare...Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu e vb de ura fata de basescu... doar ca, intr-un stat de drept, cine nu e dovedit... e nevinovat! in plus, nu poti condamna pe nimeni pt o fapta (deocamdata presupusa - juridic, chiar daca noi stim ce si cum, n-avem probe) actuala pe baza istoricului sau...Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e vorba doar de procedura si de a analiza corect evenimentele. ca-mi place sau nu vantu si/sau basescu... e irelevant! dpdv juridic ceea ce s-a intamplat e o mare pacaleala sa nu-i spun spectacol...
p.s.
raspunde la intrebarile pe care le-am pus si tragi singur concluzia.
inca o data pt toata lumea: masura arestarii preventive exte o masura exceptionala care se cere doar in cazul in care o persoana, despre care sunt suspiciuni ca ar fi faptuit o fapta penala, poate prezenta pericol social si/sau ii poate influenta pe martori, procurori, judecatori si/sau poate invalida probe (sub orice forma).
daca procurorii au deja probe solide (beton) interesul ar fi ca ele sa fie administrate in instanta pe fond, intr-un proces penal cu rezultatul - o sentinta definitiva si irevocabila.
faptul ca l-au arestat, fara sa se fi impus aceasta MASURA (arestarea nu e pedeapsa!)... nu-mi spune decat ca procurorii nu prea au probe...
asa ca daca-l vreti pe eolian la bulau (definitiv si irevocabil)... nu prea vad de ce va bucurati pt arestare... pt ca va scapa!
priveste cu barbatie adevarul , (re)sentimentele nu trebuie sa conteze iar permiterea unui abuz astazi pe considerentul ca nu-mi place mutra unui insemna ca imi tirasc viitorul in Kk ( miine altuia nu o sa-i placa de mine si ..... am dat de draqu cu asemenea societate civila / mod de a rationa )Quote:
in plus , mie imi este permis sa am opinii ; unui functionar al statului in timpul executarii mandatului nu - acesta este unul din motivele pentru care basescu ar trebui sa se duca in ale lui .
zile grele ne asteapta din cauza priceperii noiilor corifei ai reformei .... dar de la un profesoras doctorand in neconstitutionalitate orizontul de asteptare ramine tot la pascutul bobocilor pe tapseanul rachitatean .
vezi tu , un manglitor sau altul nu pot ingenunchia o societate ; injustitia , justitia facuta dupa bunul plac al unui/altuia si proasta guvernare pot face chiar si pe scandinavi sa-si ia lumea'n cap - dupa indemnul basebocului .
uimitor cum unii deontologi din departamentele de suflat praf in ochi au primit drafturi ale rechizitoriului ; l-au primit pe 9.IX documentul avind data 10.IX
esti dragut sa faci o paralela SOV vs Ritzi ?!
mai am ceva speranta vazand ca mai sunt si romani cu neuroni care mai si functioneaza. multumesc pt ca existati!Quote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
exact: nu e vb de resentimente ci doar de logica bunului simt si a normalitatii!
pt bizoni: DA, vreau sa-l vad pe eolian infundand puscaria! chiar imi doresc asta! dar cu respectarea legii si condamnat DEFINITIV SI IREVOCABIL! arestat 6 luni si apoi liber din cauza de lipsa de probe... nu ma multumeste!
in plus, ma gandesc eu asa cu mintea mea proasta: daca au inceput sa aresteze pe langa coduri... o fi bine? o fi rau? o fi justitie? daca maine iti face unu o plangere penala aiurea si astia considera ca esti pericol social... ca asa vor ei... o fi bine? o fi justitie?
Dragilor ... dupa logica asta ... 11 septembrie trebuie sa se repete anual !
la propriu si la figurat ! pai voi nu faceti altceva decat aparati drepturile
teroristului ! nu realizati ca democratia are limitele ei ? limite pe care cel
rau le manipuleaza la adapostul drepturilor democratice !
Sa luam cazul lui Vantu ... a reusit ca in timp de 4 ani sa fie adus doar de
doua ori la audiere ...pana cand ? pana la prescrierea faptei ! Cazul Nastase
7 case este identic ...a manipulat legea astfel incat nici macar nu a ajuns in
fata ei ! Alt caz notoriu ... Patriciu care n-a putut fi judecat nu pentru ca
avea dreptate ...ci pentru ca avocatii au jonglat cu viciile de procedura !
Dan Voiculescu ...dupa lege dovedit turnator si securist ... dar democratia i-a
dat si dreptul cel mai important ...dreptul de a ne rade in nas !
Deci sa reluam ... dreptul raufacatorului , puterea lui juridica bazata pe bani
multi si avocati de clasa ... ne-a incalecat pe toti ...ne-a pus grumazul la
pamint ...dar deh ...trebuie respectati ...vezi doamne pentru simplul motiv
ca sint adversarii politici ai lui Basescu !
Gogoritza asta cu frica de "dictatura" nu are nimic in clin si in maneca cu noi
oamenii de rand ! nici unul din noi nu avem un conflict real cu legea ... iar cei
care fac din sportul pacalirii legii un principiu de viata ... manipuleaza fraierii
care le iau partea in numele democratiei !
pai daca ai bani si nu ai decartat sigur ca esti pericol social si o sa stai in arest preventiv pina ..... maninca si gura lor cevaQuote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
*discutie sef ANI cu un ziarist despre un fruntas pdlist :
- ba da ala ?
- ala e porc frate , maninca singur
eh - simpla vorba de claca intre un fost procuror si un ziarist fara amanta autodenumit pielea putzii
*2003-2004 ; un anume consilier prezidential pe teme de securitate nationala , ( bun shogor cu basescu dar numai dupa 2005 )
- exista un patron care a convertit datorii ale statului la stat in actiuni rascumparabile la termen , toate dune si frumoase dar rafinaria din Onesti ( pastorita de cei care mincau cu respectivul personaj ) ajunge in faliment ; ideea : il fortam pe primul sa se asocieze cu Onestiul
- evident pe linga ban pe baseboc il intereseaza si echilibru politic asa ca .... sa-ti fie rusine Dinule
*eeee , amu vine vremea ca cineva sa cumpere Onestiu' da unu gras nu_si_nu ; ia si tu preventiv sa vedem , semnezi au ba
1) frate , in 2008 cu aceiasi borfasi liberi cu cit munceam intr-o luna cumparam cu 33% mai multe decit pot acum cu borfasii arestati
deci daca trebuie sa mor de foame ca basebocul sa faca circ justitiar nu sint de acord
2) frate , daca legile sint prost facute atunci schimb legile ( un lucru imposibil pentru baseboc atita timp cit toata filozofia reformei este limitata dute tu sa vina al meu )
3) frate , se identifica dusmanul cel rau vinovat de foametea din tara , se incendiaza parlamentul si .... restul citim in istoria germaniei
4) frate , inlocuieste pe cei nominalizati cu Rtzi , Udrea , Videanu , Berceanu si ultimul cu voia dumneata Basescu ; vezi ce iese
( a dracului fatalitate , cei numiti toti au fost/sint in functii publice ; percepeti diferenta ? )
Tender , bun prieten cu un fost prim director SIE isi face grup energetic si inghite Nuclearmontaj ( antreprenorul la UN1;UN2 Cernavoda ) ; vine vremea sa decarteze noului prietan al lui SIE si .... preventivul frate )
Eh memoria ...
prin '89/'99 arestabilul de serviciu era Temesan , fostul director Bancorex .... va mai amintiti
ai inteles gresit!Quote:
nu luam apararea raufacatorilor!
incercam doar sa evidentiem cat de slabe si influentate sunt institutiile statului (ca sa nu spunem corupte/aservite puterii - indiferent care ar fi puterea)...
evident ca trebuie pedepsiti! noi doar intrebam de ce nu se intampla si cautam sa gasim explicatii... pai nu se intampla pt ca nu prea se reuseste sa se probeze faptele in instanta... asta e tot ce evidentiem: ca totu-i o mare facatura!
dreptatea/justitia se realizeaza prin CONDAMNARI! nu prin ARESTARI! arestarea e doar o masura in cadrul procesului penal... ea nu reprezinta o pedeapsa! asta e ceea ce voi nu intelegeti sau va faceti ca nu intelegeti.
nu logica noastra e stramba ci activitatea institutiilor puse sa faca dreptatae si justitie!
in afara de Vlas, Popa si primarul liberal de la Oradea imi mai poti da un exemplu de condamnari definitive si irevocabile? ca arestari am avut destule dar... degeaba!
spui ca avocatii sunt naspa... pai e jobul lor sa-si apere clientii... nu avocatii sunt naspa ci procurorii sunt incompetenti! din lipsa de probe se apeleaza la arestari sa se dea senzatia de justitie... patriciu n-a facut altceva decat sa se apere (pe legile in vigoare - legi pe care acum base and co le poate schimba dupa bunul plac... de ce n-o face? pai intreaba-l!)... procurorii au fost atat de slabi incat n-au putut sa-i demonstreze vinovatia... da, toti stim ca patriciu, sov, iliescu, nastase, mitrea, berceanu, videanu, basescu etc sunt vinovati de mari furaciuni!!! de ce nu sunt demonstrate? poate pt ca procurorii sunt extrem de slabi sau corupti?... nu stiu... intreb si eu!
principiul prezumtiei de nevinovatie are o logica f precisa: decat un condamnat pe nedrept mai bine liberi 10 vinovati! pt ca este dramatic sa trimiti un nevinovat in puscarie si oamenii nevinovati trebuie aparati! luati de cititi un pic de drept roman si un pic de dogme grecesti si mai vorbim dupa...
diferenta intre noi e ca: tu vrei justitie CU ORIXCE PRET! noi vrem justitie IN BAZA LEGII! pt ca daca legea nu mai e respectata nu mai putem vb de un stat de drept, de democratie! vrei justitie cu orice pret? nimic mai simplu go to CHINA, RUSSIA! eu vreau modelul american sau francez sau german...
Quote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
paralelea intre sov si ritzi???...muahhhhhhhhhhhhhhhh......o fi si ritzi vreun mogul si lumea nu stie......de ce compari mere cu pere??
tu poti avea o parere???.da..poate.....dar nu toti pot avea.....:D..sau ma rog...pot avea atita vreme cit pupa in kur pe patriciu si patricieni....era bine daca se acceptau pareri si contra:D:D:D......
eu nu inteleg un lucru,daca vintu a comis o infractiune,oricare ar fi ea, NU??trebuie pedepsit conform legii???
..se pare ca nu.....pentru ca e anti basescu..si poate sa faca orice:D....e permis:D:D:D
huooooo basescu:clap:
ba da! trebuie pedepsit! doar ca pedeapsa se realizeaza prin CONDAMNARE! arestarea e doar o masura preventiva (pt a preveni ceva) exceptionala (adica este exceptie de la regula) in cadrul procesului penal... e chiar atat de greu de inteles? daca iti faci iluzia ca s-a facut dreptate... mai vb dupa 6 luni (cand nu va mai putea fi arestat - masura arestarii se poate prelungi pana la un termen de 6 luni maxim)... daca au probe beton de ce nu-l trimit in judecata pe fond?Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ia un pic codurile si documenteaza-ta!
asta-i prosteala nu justitie!
Quote:
cum spuneam,romania este o tara cu justitia corupta.....de aici pleaca totul...cine are bani o cumpara.....
si cine are bani in romania??????
huooooo basescu:clap:( a nins in bucegi ....si tot din vina ta bah marinarule)
muaaaahhh:D