Cu cioban sau fara Steaua e tot Steaua.Eu zic ca o sa aduca mai multe puncte decat CFR in Liga.Asta e fotbalul nostru si mai mult nu poate,dar macar Steaua nu s-a facut de cacao ca celelalte echipe,chiar daca a avut noroc.
Printable View
Cu cioban sau fara Steaua e tot Steaua.Eu zic ca o sa aduca mai multe puncte decat CFR in Liga.Asta e fotbalul nostru si mai mult nu poate,dar macar Steaua nu s-a facut de cacao ca celelalte echipe,chiar daca a avut noroc.
E bine si cu doua echipe mai rau era daca nu aveam niciuna si bine ar fi daca astea doua care sunt ar aduce ceva puncte la coeficientul tarii nostre ca oricum stam prost.
Daca vom cistiga ceva puncte se impart la sase si va rezulta 0,00 coeficient.
Bafta multa celor doua echipe CFR Cluj si Steaua Buc.
Greu , foarte greu pentru cele doua echipe romanesti dar nu imposibil...bafta si mult noroc mai ales la arbitri.
Betia cu apa rece la romani ... campion Gigi ! de fapt eu il banuiesc de oareschce probleme psihice ! de un
defact grav la mansarda ... un mistic imbecil care manjeste tot ce-l inconjoara !
Orice om de bun simt vede o echipa care joaca haotic ...chiar si atunci cand castiga , echipa in mod evident
necondusa de pe margine ... cu doi trei jucatori buni ...cu achizitii facute in ultimii 5-6 ani ..din ce au aruncat
altii ( Poli Timisoara , CFR Cluj ). Vad ca presa , si nu numai ea , o ia razna total ... cum bate Steaua o echipa
de doi lei , Victoria Branesti ... de exemplu , Steaua devine "unica" ... intradevar este unica ... o penibila umbra
a stralucitoare-i campioane de altadata ! Becali a becalizat totul ... presa , echipa , suporterii , politica ...halal
idol ! idolul unei natii de imbecili !
P.S. sint stelist din frageda pruncie ... mai mult de 50 de ani !!!
Ne bucuram si noi ca au reusit sa se tarasca pana aici.:)
Un popor nu poate fi becalizat decat numai daca are deschidere catre becalizare.In alta tara asta era cel mult cersetor.
in secunda in care presa il va ignora atunci totul se va duce de rapa pentru cioban ... el se hraneste cu dorinta de audienta cu orice pret a presei si a televiziuni si cu cererea de subiecte de scandal a acestui popor :lol: la STEAUA oricine vine si va fi adulat de public si ovationat la scena deschisa va pleca imediat , berbecali se simte bine si in momentul in care un stadion intreg il injura . asa cum statul nu suporta concurenta la furaciune nici berbecali nu suporta concurenta la ovatii fie pozitive fie negative :lol: in fond sunt bani lui si face ce vrea cu ei dar pacat ca murdareste un simbol STEAUA
inca 2-3 etape negative ptr ilie vijelie si are grija ciobanul de el
Nu e chiar negativa,poate ei sunt multumiti ca iar au avut noroc si chiar cu un egal au trecut pe primul loc.Oricum Dumitrescu nu rezista mult,ca orice alt antrenor pe la Steaua.Deja ciobanul schimba iar jucatorii dupa cum vrea el,pe unii ii da si aduce altii de la Unirea.
Cu aducerea lui Piti s-a incercat debarcarea agemiului dar si reintoarcerea Stelei in gradina Paunestilor &Co.
Numai ca ciobanul vanzator de blugi, a fost atentionat de manevra de "cineva", iar afacerea a cazut.
Piti a plecat si a venit Ilie.
Atata timp cat latifundiarul de carpa va comanda 11-le de baza la orice meci, Steaua poate sa aiba antrenor si pe Mourinho ca tot nu va ajunge la un nivel adevarat de performanta.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Liverpool - Steaua 4 - 1
Napoli - Utrecht 0 - 0
Steaua si-a ocupat deja locul rezervat: ULTIMUL in grupa. Hai Steaua! :D
Steaua a aratat ce poate :), a jucat bine in prima repriza dar se vede lipsa de experienta a jucatorilor, din pacate scorul nu reflecta adevarul din teren dupa parerea mea, ar fi fost prea frumos un egal!
hai ROMANIA!
Cum am mai zis ,Steaua nu mai are echipa, poate doar niste oi pe teren!
Daaaa, a jucat cu echipa a 2-a a lui Liverpool! Normal ca merita un egal, numai ca fotbalul se joaca pe goluri!Quote:
Originally Posted by radumx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca jucatorii din teren au fost de mana a doua atunci cu tot respectul dar "cunosti fotbal" nu gluma :lol:
ps. hai sa nu transformam si acest topic intr-un balamuc , STEAUA nu este o echipa extraordinara dar isi are meritul ei s-a calificat greu dar onorabil in europa ligue si asta este valoarea fotbalului romanesc , cu jucatori adusi liberi de contract si cu contracte plafonate nu poti face performanta dar si fotbalul se pliaza pe problemele generate de criza .
Cel putin au incercat sa joace.Prima repriza a fost frumoasa.
Asta e fotbalul. Mergem mai departe. Celelalte echipe romanesti ce au facut? Joaca azi pe digi sport? Ups. Am uitat ca ele se bat in liga lu' mitica. Doar CFR-ul - calificata direct. Bravo CFR. Bravo STEAUA.
Salut- fratilor !!! Meciul Stelei l-am urmarit pe un canal bulgaresc ...si sincer mi-a fost jena , caci cum o ecipa romanesca a fost umilita practic de ecipa a doua a Liverpolului !!! Iar la urma am ascultat comentariul dansilor despre meci. Sa stiti fratilor, caci si comentatorii bulgari au tinut in timpul meciului cu Steaua ...dar ce folos , pentru ca pana la urma a fost scorul ..care a fost . Si iata ce au zis dansii la urma despre Steaua : " Steaua ( Bucuresti ) in acasta seara a jucat cel mai slab meci ...dar si faptul , caci este intro criza de jucatori . Este de nerecunoscuta ecipa , care prin anii- 86 si 90 a fost spaima tuturor ecipelor europene , dar acuma este spre un dezastru complet " . Antrenorul Ilie Dumitrescu , bietul de el...nu are nicio vina , deoarece are acest lot de jucatori ....:!::!::!:
daca echipa Liverpool care a fost in teren poate fi numita o echipa de mana a doua atunci liga1 ce este ?.... campionat de aruncat cu privirea ?
Intro oarecare masura sa stiti, domnule stargate caci aveti dreptate ...in cea ce priveste campionatul romanesc actual . Dar sa vorbim serios...si jucatorii adusi in ecipele romanesti din afara sunt de mana a doua ...si nu cum odata d-l Becali a zis : " Iata caci Steaua are jucatori de Barcelona ..." . Sa fi avut Steaua macar un singur jucator de marca Barcelona , atuncea sigur scorul arata altfel , si nu cel inregistrat de aseara !!!