A aparut PowerKey-updater, pt actualizare key. Se gaseste pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in folder Plugins.
Printable View
A aparut PowerKey-updater, pt actualizare key. Se gaseste pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in folder Plugins.
Ce stie sa faca in plus fata de Hacksat key downloader *8 ??:tv:Quote:
Originally Posted by genugeo85 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PowerKey-updater
Se pune in ;var-tuxboxx-pluggins se da atribut 755 si este OK!
PowerKey-updater.
Attachment:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (1 KB, 75 downloads)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
muta-l si tu aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rezolvat!:)Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imi spune si mie careva.. in ce fisier trebuie bagat?Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gata. am gasit. sorry :D
Deci unde trebuie bagat, fisierul cu programul sapramanal ?Quote:
Originally Posted by morphyx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai bine mai tarziu decat niciodata. :)
in plugin.
dar nu se intampla nik:-s
nu am EPG.
Probabil ca trebuie actualizat.Quote:
Originally Posted by morphyx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pui folderul "rss" in var\tuxbox\config si fisierele "DreamboxRSS.cfg","DreamboxRSS.so" in var\tuxbox\plugin.Dupa ce aceste fisiere au ajuns in Dream faci click dreapta pe "DreamboxRSS.so",mergi la Attributes si bifezi 777.Acum ar trebui sa-l gasesti in BP->Plugins.Nu e EPG,e programul TV citit de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asa ca merge doar daca Dreamul e conectat la net.
Multam` sefu . Am facut cum ai zis si merge.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai merge acest plugin? Mai este actualizat? Ca a fost o vreme cand ramasese in urma cu programul TV.
Eu am verificat pe vreo doua canale si era actualizat.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am mai gasit greseli la unele programe,dar destul de rar.
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e criminal! un fel de port.ro
Am bagat si eu prog TV dar i-mi da programul de la inceputul lunii Martie... cum se actualizeaza?
Mentonez ca dm-ul este legat la net
am 2 intrebari
1. Ce stie sa faca acest plugin - Links Webbrowser ? din cate inteleg. pot naviga pe site-uri?
2. Exista vreun plugin care sa-mi dea posibilitatea sa dau coloare, contrast, ? Sau .. numai din tv se poate?
@dyngo....pluginul ala e actualizat cand are are timp proprietarul. Adica din 2 in 2 saptamani.
De azi CCcam Info V.11 pe server la gemini.
S-a intamplat ceva cu Hacksat Key Downloader? De aseară se blochează cand trebuie să se conecteze la internet.
Alaltăieri mi-am instalat antena şi mergea ok. Chiar am reuşit să văd cate ceva pe Premiere, TPS şi pe incă un pachet romanesc...
Există vreo alternativă viabilă la Hacksat? PowerKey Updater pare să nu instaleze corect keyle.
Mulţumesc anticipat!
PS - vă rog să aveţi in vedere că sunt incepător intr-ale Dreambox-ului.