-
Cel mai bine fa contract cu cei de la Focus:
- daca ai probleme cu re-ncarcarea si trebuie sa suni la ei - sa cunosti numele celui care a inchiat contract cu ei;
- in cazul in care ti se arde cardu te duci cu el la orice distribuitor doar cu buletinu (esti trecut in baza Focus-lui) si t-il schimba pe loc:
- daca esti bun platitor dupa un an-un an jumate poti beneficia de oferta zece -al doilea receptor in custodie pe acelasi abonament
-
Intrebari:
1. Este vreo diferenta intre cardul alb si cardul rosu?
2. Daca fac abonament imi da cardul imperecheat cu receptorul? Ma pot trezi ca nu vrea sa mearga in optibox?
3. La fel, daca iau de pe forum, ma pot trezi ca nu merge in receptorul meu din cauza ca a fost imperecheat cu receptorul lui?
-
1. Nu... Cele albe nu mai gasesti decat pe forumuri la vanzare - fiind model vechi probabilitate sa se arda este foarte mare... durata de viata cam 3-4 ani.De cardurile rosi nu am auzit sa se arda (fiind aparute de curand nu si-au comsumat timpu de exploatare sau poate astea nu se ard :) )
2. Toate DTH-rile da cardurile imperecheate cu receptoru (exceptie AKTA - fostu MaxTv ) si merge fara probleme -stai fara grija
3. Poti sa i-ti si de pe forum ca o sa mearga - dar ti-am explicat riscurile daca cumperi fara abonament...
In rest...decizia i-ti apartine