Incearca: rosu,verde,albastru,galben si ar trebui sa fie codul "0000".Quote:
Originally Posted by costi4u [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Incearca: rosu,verde,albastru,galben si ar trebui sa fie codul "0000".Quote:
Originally Posted by costi4u [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Functioneaza butonul de radio pe telecomanda(trece pe radio)?Quote:
Originally Posted by eugennico [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine nu merge.
Mie imi merge radio dar nu imi merge subtitrarea.Cel mai important e ca se vede gigi!
Pentru KAON incercati si aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
exista soft postat inca de pe 13 nov.2007, dar nu il pot verifica pt ca nu am KAON.
softul ala din 13 este exact ce am postat eu aici,este fake,dar in schimb gigi merge cu noul soft cu emu 191 ,deocamndata asta este beta
Confirm. Merge gigi cu softul 5.8.191 de la stream de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In schimb nu stie subtitrare.
Confirm si eu cele spuse de @zappa , mai exact cu EMU-5.8.192 ;)
Quote:
Originally Posted by cniky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Subtitrare STIE ?????????????
din pacate nu...Quote:
Originally Posted by SVision [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am un kaon 570 si un Edison 2600 si pe nici unul nu merge subtitrarea
Softurile de stream nu au subtitrare decat pe teletext. Doar la cele turcesti de sunny merge subtitrarea.
Punct.
Acel de pe sat us nu nerge nici cu teletextul televizorului unde gasesc un soft turcesc te rogQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar eu nu am testat nimic,nu mai am kaon-ul la mine e la tzara si pana ajung acolo mai dureaza..Quote:
Originally Posted by valeriu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Turcii nu au scos inca soft sa stie digi. Iar digi nu transmite subtitrarea pe teletext. Poti incerca pe TPS subtitrarea de pe teletext.
Tps-ul si d+ merge pe mine ma interesa pt digi mersi oricumQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a aparut soft de stream emu 193...se zice ca premiere ii ok,nu mai ingheata imaginea ,nu am testat deocamdata le aveti aici :
BM-8300 STA 12. C0. A5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BM-8400 STA 12.C1.A5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am un kaon 570ci,cu
soft=ksc-511z
sw=02.00.01
hw=12.c1a5
loader=2.1.9v4
ca=2.2.4
am incercat sa pun asta (R_BM-8400CI_HW-12.C1.A5_Fech-071119_SW-0A.00.02_EMU-5.8.192_CA-2.2.2)
dar nu ma lasa
ma poate ajuta cineva?
multumesc
am incercat cu KUP300 si primesc mesajul asta:
UPGRADE TOOL (V3.00) 25.Jan.2005 user .
File open O.K.!
File open O.K.!
-. Target loader version :L 219
-----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
-----------> Target 2M Flash.
-----------> Target AMD/ST FLASH(TOP).
Connect Success
//==================================================
// FileInfo: BM-8400CI, H/W(12.C1.A5), S/W(FF.FF.FF)
// Target: L 219, u-C[0] , FLS[2M], KSC-511Z, H/W(12.C1.A5), S/W(02.00.01)
//==================================================
Target Model Mismatch : KSC-511Z and BM-8400CI
Upgrade Fail
STB normal start.
[ Upgrade mode. ]
File open O.K.!
COM1 Off !!! ("Enter" key to reconnect.)
eventual alt soft cu care sa mearga gigi
incarca-l cu Kup 230 si inainte de upload apesi tab pentru engineer mode si dupa incarci softul
mersi,asa mergeQuote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar imi cere cod(menu lock)
am incercar 0000,dar nimic
incearca 8 de 0 ?!