faultezi logica
minciuna televiziunilor boc=beast => boc=best => la iarna bine
atunci tu de ce = la iarna rau ?? tu crezi televiziunile :D
Printable View
faultezi logica
minciuna televiziunilor boc=beast => boc=best => la iarna bine
atunci tu de ce = la iarna rau ?? tu crezi televiziunile :D
Gata fratilor,s-a gasit problema.Eu zic sa le inchida si sa ramana OTV si laBe1.Ce naiba atatea discutii despre ce face Base sau Boc?Corect ar fi doar ode si laude,criticile nu sunt bune,trebuie excluse.
-bogati care detin televiziuni sunt si in alte tari,cica democratice
-televiziuni care sunt de o parte sau de alta la fel si aia o zic pe fata.La noi sunt hulite indiferent de ce parte ar fi sau chiar daca sunt neutre.Tvr nu mi s-a parut a tine partea cuiva,dar cand i s-a pus pata lui Boc ca nu il cheama pe el cand vrea a fost hulita.
-nu va place nu va uitati.Sa imi spuneti mie ca Moraru ala ca tara nu poate fi condusa din cauza a doua televiziuni .... ma cam ia frica,imi aduc aminte de comunism.Cu asa idei vai de noi,ce zice Base si gasca de lingai voi repetati fara sa ganditi.Asa a fost si cu pixelul albastru,aveam impresia ca discut cu niste zombi.
-si mie mi-e "greata" de telenovele sau manele,dar nu stau sa imi exprim indignarea pe net,nu le-am pus in lista de favorite si gata.
-fiecare televiziune are prezentatori buni,slabi,partinitori,neutri,etc.De exemplu la Realitatea au stat ani de zile lingaii basisti.Un exemplu e Turcescu,dar nu am stat pe net sa il critic sau sa zic ca din cauza lui a iesit Base sau dinastea.Oricum el prinde un post caldut pe banii nostri ca rasplata,nu ca altii care sunt tot la latrat la privat.Eee,lasa ca aia de la privat sunt de vina,eu zic sa ii ardem pe rug si scapam de toate problemele.
-sa va aduc aminte de Traian Radu Ungureanu?Nu v-am vazut pe nici unul ingretosat ca ala ca ziarist a primit bani ca sa scrie articole cu laude la adresa PDL si apoi a prins si un post caldut.Astia sunt probabil cei care "nu mint" si voua nu vi se face greata de ei.Angajat la mogulul rau mai primea si bani negri de la PDL ca sa scrie ce trebuie.Sa mai zic si ca eras non-stop la Realitatea si se dadea deontolog?
-ca o sa fie rau si ne va lovi criza rau eu am auzit doar la astea doua televiziuni.De la altii unde se plimbau pedelistii am auzit doar ca sunt bani de pensii si salarii,am iesit din recesiune,nu vor fi reduse salariile sau pensiile,etc.Daca voi vreti sa le vizionati pe alea treaba voastra,dar lasati "greata" teatrala ca nu impresioneaza pe nimeni.La fel si textele preluate de la latraii portocalii,mai ganditi si voi.
Cand imi aduc aminte de pixelul albastru imi vine sa rad,incredibil ce tara avem!La OTV calcula Funeriu (muahaha) viteza mainii lui Base.Nu am inteles si nici acum nu inteleg cine e Funeriu asta si de ce se pierdea timpul cu asemenea tampenii,cand tara mergea la vale.Cata prostie in tara asta!
PS: De fapt se vede ca si la Antena 1 audienta cea mai mare o are Abces din rect,asa tara asa emisiuni.De aia mergea si OTV asa bine,doar din tiganeala si scandal.
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Eu chiar propun banarea acestui user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca mi s-a facut greata,vrea Antena1!Huoooo.:clap:
Ce tara,frate!Sa ajungi sa ii urasti pe altii ca se uita la un post de televiziune!Vedeti naibii ca se duce tara de rapa,nu mai stati cu ochii la TV,la munca!
cea mai tare veste este ca se va deskide Funerer TV care dupa cum spune numele va transmite funerarii.
sa vezi atunci tiganeala la televizor. :gathering:o sa aiba concurena OTV ul
sa mai pup un pic in cur:D....
fratilor uitati-va doar la antene si irealitatea.....cititi doar ziarele finantate de voiculescu si patriciu....cind auziti pe cineva ca ,comenteaza pozitiv despre pdl scuipati-l in ochi (sau in televizor in cazul care va uitati la alte canale decit irealitatea sau antene):D...
patriciu si voiculescu vor binele romaniei,noi nu ne vindem tara...pdl o vinde!!!!! TOATE privatizarile mari si semnificative din romania au fost facute de basescu si pdl......cine spune altceva manipuleaza si spuneti-i sa plimbe ursu:D
:gathering::cheers:...
ps. nu o mai criticati pe firea...e o mostra a profesionalispului jurnalistic din romania...la fel ca si garderobiera de la ora de foc......:clap:
ei , nu o lua si tu ca pe ceva personal ...
majoritatea avem B1 si OTV scanate da' am depasit etapa cind puneam botu', mult inainte de pixelu'_albastru
Gata mo,nu ma mai uit daca zici tu.Iti dai seama ce jenat ma simt ca imi zici mie texte portocalii?:clap:
Uite,las doar Vox News.Am voie?Ca inteleg ca trebuie sa imi cer voie de la portocalii sa stiu la ce sa ma uit sau nu.Puneti si voi o lista sa stim,ca dupa aceea daca nu ne merge vre-un program sa nu intrebam pe aici si sa primim flegme de la cei ingretosati.Saracii de voi.
Astept liste si cu ce am voie sa mananc,cat aer sa respir,etc.
moo dai cu bita in balta ca sa nu zic cu mucii in fasole ca risc sa primesc vreun premiu de la voiculescu.....:D
da TU de cind faci program la ce sa se uite cei care nu-i pupa mina lui patriciu?din partea mea sa se uite fiecare la ce vrea....am vrut doar sa fiu si eu de bon ton..da vad ca nu se poate....:D...
listele cu ce maninci,cit aer poti respira etc. le vei primi de la patrici,voiculescu cind tb nu va mai fi.
hala..sa vedem postacii lu patriciu amu:clap:
Ia sa vedem la ce ma uit.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum parca vad pe unii foarte curiosi de programele la care ma uit eu,la mine acasa,cum isi taie venele.Muahahaha.
Hai,mai bagati programe interzise de noua dictatura din Romania sa va pun poze.:clap:
Eu nu m-am legat de nimeni ca se uita la ceva,doar luat de val foarte putin in acest topic.Ma uit la toate televiziunile de stiri.OTV si B1 nu sunt de stiri si e treaba mea daca nu le am in lista.
Patriciu,Patriciu,Patriciu.......
si eu ma uit la ce vor muschii mei...:D...si simpatizez cu cine vreau eu....:D nu cu cine vor altii.......
da patriciu si voiculescu fac parte din jegurile care au jefuit romania.......si din cauza carora este saracie in romania....
altceva? ca vad ca tot te iei de mine ca si cum as fi obligat sa fiu de acord cu ceea ce exprimi legat de politica.
uite ca nu sint.:D....
:cheers:
Altceva e simplu: nu se discuta despre Patriciu si Voiculescu in topicul asta,ia vezi putin titlul.
Ai ajuns la nivelul de spam,probabil ultimele 50 de posturi ale tale pe aici au fost doar despre Patriciu si Voiculescu,indiferent de subiect.Cam de asta ma leg de tine.Mai fi si tu ontopic macar de forma.:clap:
zau???
tu chiar ai impresia ca pot fi manipulat?...ti-am explicat de n ori ca stiu ca patriciu a jefuit tara....deci nu pot fi manipulat sau pacalit.
deci:
am postat azi la 17.28 ON topic....
dupa care te-ai luat de mine si ai dat-o in OFF TOPIC.adica du poti si eu nu?
pai asa vezi tu democratia?...
50 de spamuri?...nu mai comentez ca nu are rost:Dchiar nu are.
Pai am inteles ca noi astia care ne mai uitam si la mogulii rai,nu doar la cei buni, suntem luati cu sictir si multa greata.Inteleg ca ar trebui sa ma simt jenat ca am niste programe de televiziune la mine acasa,pe receptoarele mele.Pai nu ma simt jenat.
Stiu ca o sa imi scrii iar ceva despre Patriciu.Ai 4 posturi in acest topic,hai sa vedem in cate ne-ai scris despre Patriciu cu toate ca nu are nici o legatura cu subiectul?:clap:
am atitea posturi cu patriciu cite ai si tu cu pixelu:D..(nu??)
esti un tip neintelegator.....nu stiu de unde ai inteles ca eu nu pot dormi daca te uiti tu pe iirealitatea..fiecare intelege ce vrea si ce poate...plus ca am mentionat ca fiecare se uita la ce doreste.....o fi oare chiar asa evidenta manipularea de pe antene si irealitatea ........
noi astia care simpatizam cu pdl nu suntem luati cu sictir si greata.ti-as spune ce ma ia cu greata da iar o sa-mi spui ca o bag cu patriciu :D:D:D
Mai citeste odata prima pagina a topicului,in care le explici unora (la plural) ceva legat de pupatul in cur si ii iei la sictir.Daca numaram cati au scris ca se uita la programele la care faci tu referire gasim 2.Printre ei eram si eu.Daca nu am voie sa raspund,civilizat nu cu "pupaturi in cur" si alte laturi,am aflat doar acum.
Acum m-am lamurit,se discuta despre PDL si simpatizantii lor.Scuze daca am inteles gresit.
Hai ca nici nu ai scris despre Patriciu.Mai zi odata,cum e cu el?
nici macar in justitie nu trbuie sa justifici evidentaQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce sti tu .... e unaQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce poti argumenta .... e alta
realitatea poate fi diferita de ce crezi/sti/poti dovedi
nu ma sperie madam firea ..... am telecomanda
ma sperie cel cu mucii'n freza ..... la 4 ani cind am stampila .... ai si tu ... de lupta cu dinu_patriciu .... si pentru ca nu il poti nestampila .... delegi partea ta de decizie civica catre un bourean
am fost etichetat ca pupincurist...deci....
eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!
ps. boureanu e un imbecil care a ajuns la putere...e adevarat...daca mai pomenesc pe unu care in trecut a fost la putere iar se ia zmeura de mine:D..si nu vreau asta...
Era topic despre cearta dintre Firea si BOUreanu.
Asta se numeste "spam portocaliu" si e binecunoscut pe net.Orice discutie e deturnata catre moguli,comunisti,mineriade si se transforma in mocirla.
da...vita aia de firea( ontopic) care e platita de stii tu cine a fost insultata de imbecilul boureanu.....inevitabil se ajunge la moguli..ca doar nu face munca voluntara....
dar, ca tu scuipi pe boc si pdl cu orice ocazie ce spam e?? galben rosu¿?sau aici cei ce insulta puterea si tb sunt bineveniti ..iar cei care-l critica pe costache fac spam nu?
sau cind adevarul doare totul devine spam?
Aaaa,daaa.Costache.Pai asa,vezi ca stii?Chiar ma ingrijoram ca l-ai sarit intr-un post.:clap:
Ce legatura are asta cu topicul?
Quote:
eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!
are exact aceeasi legatura cu topicul pe care o are cuvintul BOC care apare in toate postarile tale.