DVBdream v1.4i
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
DVBdream v1.4i
Merge si la mine Dvb Dream 1.4i
Un nou (aproape:) ) modul pentru DVB Dream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ~700 Kb
Salveaza datele in format *.TXT si *.BMP ... vorbeste in engleza si franceza, poate fi invatat si romana ...
E compatibil incepand cu versiunea 1.4i
folosesc dvb dream 1.4i si nu reusesc sa dau de semnal cu prog dvb imi merge semnalul dar cu dvb dream nimica tot lipsa semnal ma poate ajuta cineva ? :pls::pls:multumesc anticipat :thx:
Teoretic ...daca ai setat placa bine...in Options/device, daca in options /diseqc ai adaugat satelitul in lista si ai in ....dvbdream\Transponders o lista a satelitului valabila...ar trebui sa mearga.:)
PS. eu actualizez online listele de transpondere cu altdvb si le copiez dupa aceea in celelalte playere..gen progdvb, dvbdream sau orice altceva ce suporta fisiere .ini!
ia sfatul lui yky,nai setat bine la instalare da-ne detali pas cu pas sau niste imagini ar fi ajutatoare:)
Ce versiune de drivere ai?(asta daca ai skystar 2). Mie imi fac probleme toate in afara de 4.4.0.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
va multumesc tuturor am reusit pana la urma .....are foarte multe buguri merge foarte prost !am crezut ca poate mai mult :sorry:Quote:
Originally Posted by trid_ovi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
moo nu stiu ce sa zic,problema e la tine ca de mers merge foarte bine,imi pare foarte rau dar daca nu spui pas cu pas ce ai setat de cand ai dat clic pe exe nu te pot ajuta mai ales ca prog dvb spui ca merge bine:sorry:
Incepe sa imi placa DVBDream problema e ca nu merge subtitrarea pe VLC cu streaming...si nu imi dau seama de ce... in rest merge foarte bine aplicatia in comparatie cu altdvb si dvbviewer.
Nu stie nimeni cum se poate face sa mearga subtitrarile pe VLC din DVBDream???
Numi dau seama ...o vede dar nu o incarca.
Asta e...DVBDRIM nu are subtitrari pentru anumite ...asta e minusul acestui program...
Merci, cam asta e singurul care face tot ce trebuie....restu de playere sunt slabe...e si asta pe acolo....dar e cu un pas inaintea lui AltDVB si similar lui DVBViewer
dap cred ca incerc si eu
titrari pe gi*gi??
Nu merg subtitrarile dvb.
DVB Dream 1.5 beta7
What's New:
- Added new codec definitions ( codecs.ini )
- Better AC3 support
- AAC support has been added
- Fixed the problem with AC3 Filter
- TeVii S630 & S660 support added
- DVBWorld DVB-S2 bug fixed
- DVBWorld remote controls are now supported
- New DirectShow routines ( as a DLL now,ds_mng.dll
- EVR support added
ceva de suport pentru titrari dvb??? se prevede ceva??
exista vre-un program cu care sa editez lista de canale si lista de canale favorite?
incearca aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la Download la DVB Apps.