12.729V, 30000, 3/4, DVB-S2, 8PSK
se vad Discovery si HBO. toate sunt codate NDS dar cele 3 romanesti nu se deschid nici cu abo full
dicovery e-n 1080 (sunet in poloneza...), hbo si cele 3 ro sunt in 720
Printable View
12.729V, 30000, 3/4, DVB-S2, 8PSK
se vad Discovery si HBO. toate sunt codate NDS dar cele 3 romanesti nu se deschid nici cu abo full
dicovery e-n 1080 (sunet in poloneza...), hbo si cele 3 ro sunt in 720
Vreau sa felicit si eu Dolce care a spart concurenta desi ca digi CABLU in ultimul timp vor sa iasa si ei in evidenta...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hmm, cred ca avetzi un card demo :).
Oricum ne bucuram pentru voi si speram si noi.
daca vreau canalele HD si sunt abonat Dolce banuiesc ca o sa imi dea un receiver hd cu card, dar ce o sa fac cu cardul asta care il am? o sa il ia inapoi sau o sa am 2 receivere si 2 carduri si o sa ma enervez cind trebuie sa ma uit la tv ca tot trebuie sa schimb :tv:
Va trebui sa cumperi de la ei receiver-ul HD, il vei preda pe cel vechi daca este in custodie, iar cartela veche va fi imperecheata cu noul receiver HD. Pe acesta din urma o sa poti vedea si canalele SD si pe cele HD.
Nu trebuie neaaparat sa-l predai pe cel aflat in custodie, receiverul HD trebuie sa-l platesti oricum, asa ai 2 rec-uri la 2 televizoare, mai avantajos zic eu.
am 2 rec dar numai o cartela,daca nu imi dau astia inca o cartela cu rec-ul HD
dar de ce nu s-a ales si varianta cu rec in custodie? cred ca ar fi fost mai benefica pe termen lung solutia pt RTC...Quote:
Originally Posted by SuperSonic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai daca omul il cumpara ....cam greu ii vine sa renunte la serviciile lor,dar daca e in custodie...n-a dat bani pe el si renunta mai usor
nu cred ca asta-i motivul (ar putea fi dar ma indoiesc ca asa a gandit comercialul RTC). mai degraba reduc un pic din costuri (sau mai mult)... am spus ca era de preferat custodia pt ca ar fi atras mai multi clienti (in prima faza). apoi cu imbunatatirea serviciilor si cu oferte de retentie... dar asa gandesc eu... poate gresesc...
nu cred ca agreaza aceasta varianta deoarece RTC plateste receiverele la producator si nu prea ii convine sa le dea in custodie pentru o perioada mica pentru ca nu si-ar mai recupera banii,asa prefera sa le vinda si sa mai lase pretul la abonamente,ca trebuie sa fim seriosi nu putem compara preturile cu alte DTH-uri nici macar din europa de est,cu exceptia bulgariei care au cam acelasi preturi ca si noi
In definitiv nu-i osumA extraordinara. Ma gandeam doar ca ar fi atras mai multi clienti pe varianta cu rec in custodie
Felicitari celor de la Dolce.Au dat startul la HD.
antenele/lnb-urile nu trebuie schimbate pentru HD, nu-i asa?
:)
Nu, merg tot cu alea.
Respecte!
Poate sa-mi spuna cineva dece azi nu am mai avut HD?
Ieri aveam dela 2 peersi,azi nu imi mai deschide dela niciunul....
Mersi.
Bafta!
Carduri putine, trag din ele prea multi si a inceput sa faca freez-uri, poate peer-ul sursa a pus niste filtre sa mai reduca din hops sau peeri.
Respecte!
Azi iar merge.Da e posibil sa fie asa cum ai spus tu @supersonic :).
Oricum mersi.
Bafta!
P.S.-mersi la peer-si.:)
Din sursele altui forum: "cardul de la receptorul dolce hd merge fara box key in CCcam"