-
finalul
pentru eterninte (macar atat cat va exista forumul asta si/sau bunavointa moderatorilor)
am dat de un prieten bun care m-a ajutat sa reglez (verific de fapt) antena prin mess yahoo: el tasta , eu facem (exact ca un post anterior al meu, cu badr/mbc...); antena era PERFECT reglata n-a trebuit sa mai strang nimic, nu dereglasem nimic; totusi acel minunat transponder nu dorea sa intre: adica chiar daca la extremitati intrau toate cu semnal maxim , snr 100% acel minunat semnal 12324 de pe sky tot facea pe nebunul; mi-am sunat alt prieten si l-am intrebat daca-i merge, el imi zicea ca nici macar nu-l are in lista de programe (are o antena mai mica); asa ca luni m-am deplasat in hornbach unde aveau niste aplif (cam scumpe, dar il vazusem mai de mult) si la intrarea in casa unde am jonctiunea facuta am pus acest device minune..., dupa care pozitionat pe satelitul si transponderul cu pricina am rotit putin cate putin de lnb pana am ajuns la semnalul maxim 56 ; mai sus nu vrea si pace; tot penduleaza acum dar o face intre 51 si 56 si imaginea e stabila;
dupa care mi-am pus linia de sky cea mai buna prima (am mai multe) si restul le-am pus la mai coada asa -> am observat ca deschide in ordine CCCamul si acum ma uit linistit la acest program; sa ne reamintim ca inainte aveam SNR 41 acum am 51-56 in functie de nu stiu inca ce... dar merge
merci mult lui satyca care m-a ajutat, si pe viitor ...
fii te rog atent la exprimare, nu ar strica sa treci si pe aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
amplificatorul e inutil
aveai LNB pus de un meserias care intr-o zi , dupa muuuuuulta straduinta ..... a uitat sa ti-l regleze ( alminteri aveai acelasi semnal ca cel initial ) .
-
Pacala a mers pe logica: ai avut semnal si dupa ce ai umblat la antena nu ai mai avut semnal.
-
re
amplificatorul este bun doar daca ai cablu lung sau de calitate mai slaba pentru a compensa pierderile din cablu si se monteaza pe cablu cat mai aproape de lnb