-
...si imaginea ???
Salut,
In primul rand bine v-am gasit !!! Sunt nou aici asa ca am sa va rog sa nu ma certati daca zic vreo greseala ...:please:
Am un card de TVR si nu reusesc sub nici o forma sa il fac sa mearga pe TVR HD intr-un dreambox 800 .... Cardul este activat si merge foarte bine pe TVR1 si 2 ... la TVR HD am NUMAI sunet si nimic imagine ...
Se dau :
DM800 ( original ... da' nu cred ca are vreo im portanta )
Imagine : newnigma 2
GBOX 2.25 ( cu modificarile de rigoare in fila de cfg pentru a citii cardul de tvr )
Daca aveti vreo solutie va raman dator ... :D
Multumesc frumos,
G.
-
Ciudat comportament, pe alte canale HD fta sau codate tot asa face ? Adica ai doar sunet fara imagine ?
-
Tot respectul @SuperSonic.
Raspunsul la intrebarea ta : nu ! Pe tot ce misca FTA in HD am imagine si sunet ... numai la TVR HD am doar sunet si nica imagine
G.
-
Lista de canale din Dream o ai luata de pe net sau ai scanat tu satelitul ?
Daca e valabila prima varianta scaneaza TP-ul cu TVR si vezi daca apare imaginea.
-
:( acum am facut ce ai spus mai sus si am acelasi rezultat : sunet perfect ... imagine absolut deloc ....
G.
-
Revin...
Buna dimineata,
Revin si ii rog pe aceia care folosesc combinatia DM800 si Gbox 2.25 sa-mi trimita si mie pe mail gbox.cfg care il folosesc ei si merge TVR HD ...
Nu cred ca e de acolo avand in vedere ca celelalte doua canale ( TVR1 si TVR 2 ) sunt bine merci cu acelasi card ... insa ... e ultimul lucru care mi-a mai ramas de incercat ...Sau o alta combinatie verificata care sa deschida , repet , din card TVR HD ...
Multumesc frumos,
G. ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )
-
???
-
s-a rezolvat
Am rezolvat-o !
Este interesant si poate ca este cineva pe aici care reuseste sa ma lamureasca de ce pe Newnigma cu Gbox 2.25 nu decripata decat TVR1 si 2 ... iar cu Nabilo Black hole , cu acelasi Gbox 2.25 se vad toate trei foarte bine ( TVR1 , 2 si HD ) ???
G.