Re: m-am pricopsit cu... acum sa vad ce-i de facut!
Quote:
da ai viteza frate nu gluma!..grabeste te ca in curind dispare d+...:)
:)
chestia e ca n-am serial port la laptop, n-am avut chef sa dau 4.7 euro pe un cablu null, dupa aia n-am avut aparat de masura... si tot asa dupa aia am fost ofticat ca nu pot face nimic, in in sfarsit acum :clap: caut key...
outcast, te pot deranja sa vorbim online? pe mes, sau skype? ca acum sunt tare nerabdator...
Quote:
:)
chestia e ca n-am serial port la laptop, n-am avut chef sa dau 4.7 euro pe un cablu null, dupa aia n-am avut aparat de masura... si tot asa dupa aia am fost ofticat ca nu pot face nimic, in in sfarsit acum :clap: caut key...
outcast, te pot deranja sa vorbim online? pe mes, sau skype? ca acum sunt tare nerabdator...
diseara.acuma sunt la servici..
Quote:
diseara.acuma sunt la servici..
.
ok. multumesc foarte foarte mult.
cum pot avea id-ul tau? poti sa imi lasi un PM?
pana diseara, ma chinui acum cu keyle. astea, la mine la receiver apas ? si imi apare o lista unde e si nagra, cu mai multe key, dar care se pare ca nu merg. problema e ca eu nu pot scrie keyle decat cu 24 caractere sau mai putin, si keyle postate la d+ si prem sunt mai lungi? ce trebuie sa fac?
multumesc inca o data
Quote:
.
ok. multumesc foarte foarte mult.
cum pot avea id-ul tau? poti sa imi lasi un PM?
pana diseara, ma chinui acum cu keyle. astea, la mine la receiver apas ? si imi apare o lista unde e si nagra, cu mai multe key, dar care se pare ca nu merg. problema e ca eu nu pot scrie keyle decat cu 24 caractere sau mai putin, si keyle postate la d+ si prem sunt mai lungi? ce trebuie sa fac?
multumesc inca o data
sa astepti pina diseara..
ok.
apropos, imi place umorul tau!
astept de 10 minute sa ma contactezi...
Quote:
ok.
apropos, imi place umorul tau!
caz rezolvat cu ajutorul lui outcast. se vede si d+ si prem. sa vedem ce zice luni domnul gigi...:clap: