E asa de bun ca l-ai si pus in vanzare? Ce probleme are?
Printable View
E asa de bun ca l-ai si pus in vanzare? Ce probleme are?
Nici o problema! Am primit receiver-ul HD oficial RDS!
Poate cineva sa confirme ca pe Synaps CHD-3000 CICX PVR se poate pune soft de XC403p-XC402p ?
Sau exista alt soft cu emu N2 ??
Este receptor HD Cablu ( nu satelit ) , bazat pe procesor ALI 3602.
In momentul de fata am firmware "Synaps_CHD3000_v3.1.92.abs".
Intrebarea este: ce clona este ? Am incercat sa pun soft "ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemon tree_1.3.42.abs"
dar nu accepta. Ar trebui sa gesesc ceva ALI3602_06020A00 pentru fi compatibil.
Aveti idee ce soft asi putea pune pentru a deschide canale emise pe cablu ( "neagra 2" 1801 ) ?
Synaps CHD 3000 nu este clona de OPTICUM - HD XC402p , sau cel putin nu suporta firm de opticum.
Poate cineva spune ce alt soft cu emu ar putea fi folosit pe acest aparat ??
Si pentru Synaps 3100 CHD cu procesor ALI 3606:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Succes !
un bun amic detine un receptor synaps-chd-3000-ci.pvr pe care a incercat sa puna un nou firm prin metoda USB
problema este ca a reusit sa-l faca sa nu mai booteze,va rog poate gasim o metoda prin care sa repuna receptorul in functiune
poate cineva sa-mi acorde o mana de ajutor cu softul si utilitarul pentru acest receptor?pentru a putea viziona ce se mai poate
Va multumesc anticipat
Salut! am cumparat un [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by barghy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si doresc sa stiu daca merge sa-i pun FW SynapsCHD3100_Ali_3606_1.4.88_emu_by_barghy.abs.
risc sa il "bricuiesc"? a mai incercat cineva?
barghy,ai vreun soft mai nou pt acest receptor,am un model,dar are ceva erori de soft,ti-as fi recunoscator cand trec prin Resita,eu sunt din Otelu!Mersi!Quote:
Originally Posted by barghy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut tuturor. De unde pot lua si eu un soft emu cu care sa luminez aparatul pe gigi cablu?
Synaps CHD-3000 software + loader : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Softul de mai sus nu mi-l accepta pe Synaps CHD 3000 CI CX PVR.
Mai are cineva vreunul care face lumina? sau un backup macar.
Merci
Pana la urma m-am descurcat...
Am reusit cu fisierul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inainte, am coborat de la Synaps_CHD_3000_3.2.94 la Synaps_CHD3000_v3.2.79 apoi la Synaps_CHD3000_v3.2.49 si apoi backupul din link.
La [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] click pe suport si gasiti diverse versiuni
de unde iau si eu versiuni noi .emu pentru Synaps chd-3000 ? La versiunea pe care o am am probleme cu teletextul care apare singur pe Antena 1, iar la UTV HD imaginea se blocheaza si merge doar sunetul. Pe Amiko mini combo hd pus la acelasi cablu de la gigi nu apar aceste probleme. Multumesc anticipat.(eventual PM)Quote:
Originally Posted by konstantin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nimeni?
Buna seara tuturor. Detin receptor Synaps chd ci cx pvr modat, pe care il folosesc pe cablu gigi. De cateva zile nivelul semnalului a scazut la L54 Q59 iar pe posturile HD se vad macroblocuri. Initial am crezut ca este vorba de semnalul tv., dar am pus la acelasi cablu un alt synaps identic care are nivel de semnal L90 Q92. Am testat semnalul si la un alt vecin care detine acelasi model, dar dar si direct pe tunerul dvb-c de pe tv samsung iar semnalul era ok. Am facut backup pe stick , am descarcat versiune originala de pe situl synaps 3.2.55 si efectul este acelasi. Mentionez ca nu am putut instala versiuni mai noi deoarece aparatul spunea ca versiunile 3.2.94, 3.3.10 sau 3.3.39 nu sunt compatibile. Am facut restore la backup cu versiune emu dar aparatul refuza sa creasca nivelul semnalului.
Daca exista cineva care a mai intampinat aceasta problema si ma poate ajuta as fi profund recunoscator.
S-a trosnit tunerul. Cred....
Am si eu 2 care fac la fel sau mai rau.
Am pus un tuner bun, de la un al treilea pe unul cu probleme si e ok acum.
Multumesc de raspunsul rapid. Are cineva idee de unde as putea lua tuner sa-l pot inlocui?
nu mai merge linkul de downloadQuote:
Originally Posted by konstantine [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se poate face ceva
plz
si multumesc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].In dreapta sus scrie support.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Treci pe la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si citeste punctul 7 !