Nu e vorba de pret. Am 2 routere (dintre care un topex). E vorba doar de placerea de a mai repara cate ceva.
Printable View
Nu e vorba de pret. Am 2 routere (dintre care un topex). E vorba doar de placerea de a mai repara cate ceva.
ok atunci da-i inainte atunci poate mai invata si novicii ceva
p.s. am si eu multe experiente de genul asta la activ insa azi nici sa ma pici cu ceara nu mai fac
Dupa o examinare mai atenta a placii de baza cred ca exista un integrat impuscat. Intrebarea e daca gasesc asa ceva si unde as putea sa-l schimb?
1509-33 0751BL - asta am reusit sa citesc pe el.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poza este luata de pe internet. O sa incerc sa ii fac o poza maine.
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Integratul defect este 1509-50 0748AL. Am masurat pe placa de baza si 7 din 8 pini au legatura la masa.
Respecte!
@zappa-eu iti recomand sa ii legatura cu cei de aici
Am prieteni care se ocupa cu electronica si aici au gasit cam tot ce aveau nevoie.Aduc si la comanda,ce nu au ei pe stoc.Eventual iti recomanda un echivalent al produsului respectiv,cu ce s-ar putea inlocui.
Bafta!
P.S.la o cautare cu ce e defact la placa ta mi-a dat asta:
Am masurat in sarcina si nu scoate tensiunea de 5V (doar 0,8V). Celalalt din stanga scoate aproape 4V, deci pare a fi in regula. Este echivalent cu LM2596. Maine ma duc pe Maica Domnului sa caut. :D
Montat echivalentul pe placa, dar exista un scurt si nu il gasesc. Se pare ca atat i-a fost.
Respecte!
@zappa-nasol....asta e.
Altul.
Bafta!