[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aici aveti lansarea
Printable View
Aici aveti lansarea
now is 2.70 e sirius 4
Acum este 3.23 ! Se apropie aproximativ cu un grad pe zi de pozitia finala .
Sper ca de saptamana viitoare sa inceapa testele !
:drinks:
Cunoaste cineva aria de acoperire a spotului nordic? Se va vedea si in Romania bine?
Deocamdata sa aflam care vor fi spoturile si frecventele de lucru .... .
Astazi este la 4.21` ! Maine va fi aproape pe pozitie !
Incet incet se apropie,sa speram ca nu ne va dezamagi precum ASTRA 1L!!
A ajuns la pozitie !! De acum incolo incep operatiunile premergatoare stabilirii pozitiei finale - probabil ceva manevre si testele propriu-zise care vor dura se pare destul de mult peste 30 zile . Probabil ca in ianuarie satelitul va deveni functional din punct de vedere comercial .
sirius 4 now 5.30 e
da, se va vedea mai prost sau deloc..depinde unde te pozitionezi.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] >>in josul paginii ai in format pdf detalii despre satelit, ariile de acoperire etc>> SIRIUS4_Brochure.pdfQuote:
Originally Posted by bade [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intrebare :
daca e pe aceiasi pozitie cu sirius 5E ,cred ca putem vedea testele nu?
daca dai un " bilnd scan " (search) poti receptiona frecventele pe care se testeaza ,nu?
ma gandesc ca nu se fac publice imediat frecventele (transporderi)
Nu cred sa activeze asa curand tp,cred ca pe la jumatatea lui decembrie o sa inceapa testele. Totusi nu strica sa faci o incercare cu bilnd scan, cred ca o sa incerc si eu.
Cei de la Astra cred ca i fac putin rodajul ,ca nu la oprit la 5E si a ajuns pe la 6.8E sau i a dat prea mult avant prin spatiu.
Aduceti-va aminte ca si ASTRA 1L nu sa oprit la 19,3 E ci a mers pana la 24E si apoi a revenit pe orbita pentru care era programat,asa si cu acest satelit,trebuie sa se miste stanga-dreapta pana ce va ajunge in pozitia ideala pentru acoperirea perfecta a zonelor pentru care a fost proiectat!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au inceput testele la 2E,]
Ma gandeam sa postez si eu acesta stire, dar parca ieri era pe la 6,8 E iar azi(adica ieri conf celor de la flysat era la 2E),cred ca stirea a venit cu intarziere pe flysat nu cred ca se plimba de colo - colo pe orbita de la o zi la alta.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sau iau pus ceva la bord:drinks:
Pe lista acum apare la 2E!!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
probabil or fi uitat vre-o sticla la bord.....
Noi teste;Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se pare ca testele vor dura destul de mult timp ..... ! Dupa ce se vor termina testele va fi mutat la pozitia finala . Acolo va prelua TP-urile de pe Sirius 2 , acesta din urma va fi folosit pentru alte transmisii ..... . Vom vedea ce va fi , dar cred ca spotul wide va avea o acoperire foarte buna , deci vom avea o receptie excelenta pe zona noastra si nu numai !
Da asa este ,dar din pacate spotul nordic unde o sa fie Viasatul tot nu o sa acopere Romania.
dar frecventele 12678V(realitatea)si 12697VEtno) care nu au acoperire pe toata Europa,credeti ca in momentul cand noul satelit i-si intra in paine vor avea cele doua frecvente acoperirea necesara pe Toata Europa??inclusiv toata peninsula Iberica?