toamna se numara bobocii.....de ce nu aveti rabdare?
Printable View
toamna se numara bobocii.....de ce nu aveti rabdare?
pai au avut 6 luni la dispozitie sa faca teste sa caute formaturi de programe sa sa.... si degeaba marea bomba cu vedete nu e decit un mare fiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss cu vedete :D :D :D :D :wink:Quote:
Originally Posted by outcast
spune-mi ce post tv dupa doua saptamini de emisie a ajuns sa aiba audiente de top?Quote:
Originally Posted by spaniolul
Daca tin minte bine-ProTV
sau poate gresesc?
nu gresesti intradevar imediat dupa lansare PRO-TV a avut un rating in crestere depasind toate televiziunile in materie de audienta :wink:Quote:
Originally Posted by staric
Nu gresesti... ProTV a avut cea mai de amploare lansare din Romania pana azi... si audientza a fost pe masura...Quote:
Originally Posted by staric
Deci se poate.
ProTV a venit cu ceva nou...ceva deosebit de alte TV...pana la un anumit punct a mers...acum a stat. Am crezut ca asa vor face si cei
de la Kanal D.....cu ceva nou....ceva deosebit ...dar au venit cu garcea si telenovele...care sunt buni(e) pentru unii dar nu pentru toti.
Nu toti folosim haine Second Hand.....eu cred ca aici a fost(este)greseala lor si daca nu vor schimba nimica vor ramane un concurent
veritabil pentru OTV
pro tv era ceva de genul amerom tv citeva luni.......dupa care a inceput la nivel national si dadeau dimineata o gramada de bani...te uiti si cistigi...cu f. calinescu....si concurenta puternica era tele 7 abc....asa ca datele sunt cu totul altele azi....Quote:
Originally Posted by XVanish