dezarhiveaza-l cu WinRAR :pQuote:
Originally Posted by inocentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bla.tar.gz -> bla.tar
Printable View
dezarhiveaza-l cu WinRAR :pQuote:
Originally Posted by inocentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bla.tar.gz -> bla.tar
fratilor la o privire sumara parca semanam cu cei din CASA POPORULUI :cheers:
@pacala -multumesc ,am reusit sa pun imaginea E2 cu ABCOM E1 27/10/2009 in flash,asa probabil dezarhivezi tu.
cine incearca si nu reuseste ii pot arata.
Bineinteles
si tot cu WinRAR schimb si satellites.xml direct in arhivele.tar.gz :p
Poate lucrati impreuna si faceti traducerea aia cu adevarat in Romana,ca romana are si diacritice.
Hai sa zicem ca pe forumuri si chat-uri nu scrie nimeni cu diacritice,dar la un meniu pentru un receptor ,sau pentru orice alt aparat ,ar trebui.
Eu stiu ca ati fost presati de timp,dar totusi nu ati apucat sa modificati din "Disk" in "Disc"?
Si e bine ca au apelat la romani sa faca traducerea si nu la cineva care sustine ca stie romana.
Ca asa fac chinezoii pentru Multimedia Players si in meniul romanesc in loc de "Play File" ai sa dai peste "Joaca Fisierul" sau mai rau "Joaca Fisa".
Ei,cauta fisa ca nu merge cu monede......
Eu zic sa nu va certati ca in 3 luni oricum uita lumea cine a facut traducerea,si atunci pot sa zic ca am facut-o eu :oops:
Sa traiti bine!Pardon......,bine ca mai traiti!
Din pacate diacritice nu se pot pune pentru ca nu le recunoaste si apar niste ciudatenii de litere in locul lor.
Multumim pentru critica constructiva. :) Data viitoare o sa iasa mai bine.
Thanks!! :doctor:
uite un exemplu mai adecvat :Quote:
Originally Posted by vasconi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
<< Scan from NIT >> = << ON >> / << OF >>
tradus
<< Scanare Retea >> = << Inchis >> / << Deschis >>
logica mi-a spus <<ON>> = <<Inchis>> ; => rezultat = Tzeapa ( adica sint viceversa )
Ca sa nu ajunga in balarii , folositi cu incredere RomGleza :p
vascone vezi ca Disk e foarte corect. Indiferent ca limba Disc e folosit pentru CD/DVD,iar Disk pentru mediile de stocare gen hdd sau usb flash. iar in cazul prezent nu poate fi vorba decat de Disk in acea parte a menu-ului.
Salut, am facut toti pasii, pana la inclusiv "Oprim receptorul din spate, apasam butonul 5 de pe telecomanda" dar receptorul ramane in afisajul de "Booting" mult si bine. am incercat de 3 ori, de fiecare data la fel, ramane blocat in "booting". Ma juta cineva cu vreo idee, un sfat?Quote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci,
Rocco
P.S.
Am IPBOX 900HD cu NLB - 10513.
Re flashuieste cu NLB ( se rescrie multibootul ) ; verifica in readme-ul NLB daca nu au alta asignare pentru botare de pe USB ( cu si fara HDD )
Foloseste si alt Stick_USB ( eu folosesc unul de 500 MB :p )
Dupa ce dai <<sync>> la instalare , opreste receiverul din intrerupatorul din spate ( poate la oprire NLB mai face manevre cu USB )
Ti apasat butonul de pe telecomanda pina se afiseaza ceva de genul MultibootX
NLB nu are inclus bootloaderul in update_ul cu firmware deci :
- ori faci update la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] care stie multiboot
- ori pui inainte o imagine care stie ( DGS sau Sif ) , revi la NLB si instalezi E2
Intr-adevar, am banuit ca NLB are deja multiboot(era vizibil din webinterface) si am sarit peste pasul asta. Am instalat si multiboot-ul si problema s-a rezolvat.
Multumesc mult!
Rocco