:D haiti sau tahiti?!:lol:Code:figi
Printable View
:D haiti sau tahiti?!:lol:Code:figi
@Pacala, zau, parca ai fi klimblaga(am scris intentionat, nu merita de nici-un fel sa-i fie pomenit numele), chiar daca F are sau nu are n4, asta e fix pix, deocamdata se studiaza n3.
Nu inteleg de ce se da atata in gica, pina una-alta are cea mai variata grila de programe, preturi accesibile, si, cu toata criza, nu au crescut preturile.
Nici ei nu sunt perfecti, dar, au miscat cate ceva, pe langa altii, si cum ar fi sa nu fie gica si sa fie altul, de ex dolce, sa sa faca ei legea ? ....v-ar conveni ? mie nu. si stiti cei de la sate cum face rtc legea la internet.
Haideti sa nu-i mai :tv: gratis si sa poata sa bage si hd.
tu citesti ce se posteaza aici sau? unde vezi tu ca se da in digi, sau digi cu fenta sunt acelasi lucru?
era putin offtopic, mea culpa:oops:
Quote:
Originally Posted by un user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adica nu au hd la digi?eu nu cred... pai ia uite ce spunea expertul megaoperatorului pe 19/06/2007
Digi TV pregateste lansare pe piata a primului receiver HD.Noul receiver , o bijuterie testata cateva zile de catre subsemnatul , este un receptor super stabil cu meniu very easy si ofera o calitate HD de invidiat.
Noul receiver Hyundai HSS 1200 HDCI urmeaza sa fie lansat in primul trimestru al anului 2008.
Modelul testat de mine este dotat si cu 2 CI , dar nu se stie daca modelul ce urmeaza sa fie distribuit in Romania va fi similar sau only nagravision.
Este cel mai bun receiver HD pe care l-am testat pana acum.
Iata mai jos cateva fotografii in exclusivitate pentru acest board , ne cerem scuze pentru calitatea lor dar sunt facute cu un telefon mobil.
Fanta
RDI Team
mai e mult pana in 2008 ca eu sunt in ceata?
era in gluma:), referitor la ce se scrie prin alte parti.
Terminati mo,HD este de 13-14 ani si e codat in nagra 12,tocmai ca sa nu il prinda toti fraierii si "mocangii".In exclusivitate mondiala,bineinteles.:)
Sa nu va "rupa" cu Zapping TV in format 3D.Sa vezi apoi cum isi coloreaza totiPHP Code:adica nu au hd la digi?eu nu cred
ochelarii in albastru si rosu:clap:
ai zis-o zmeura :clap::clap::clap:
eu cred ca flacara violet e cauza
s-a scumpit gazul si flacara violet a devenit galbena ca si cartela n4
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu are rost sa continuam discutia asta si ca atare o opresc aici!
Multumesc de intelegere!