Pana la urma se lansa ceva sau ba, ca nici eu nu am stat sa urmaresc!
Printable View
Pana la urma se lansa ceva sau ba, ca nici eu nu am stat sa urmaresc!
defectiuni la sistemul de presurizare ,lansarea a fost amanata pentru o data necunoscuta.
Cred ca o sa am dreptate...Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mda am avut dreptate aseara , ceva nu mirosea a bine.:)
am avut si eu o pre-simtire.Si am avut alte activitati decat sa pandesc lansarea:D
inca o noua data de lansare:
Tir V194 le 27 avril
anul ... de an ? a zis ceva :lol: ca am adormit la teve asteptand lansarea :tv:
Respecte!
Pana il lanseaza trece perioada de valabilitate si.....numai are rost!:D
Bafta!
adica se consuma bateria de la bios si moare ne lansat ? :lol:
Problema nu este satelitul ci rahatul ala de racheta...Ariane...cei care lanseaza de la Baikonur nu au avut atatea probleme!
Respecte!
Daca dau baietii o bere le dau voie sa-l lanseze dela mine din gradina.
Pozitionare pe orbita 100%.
Le pun la dispozitie vreo 4,5 butelii rusesti.Pe gratis numai sa-l lanseze odata.
Bafta!
Mail-ul primit de la Arienespace
Arianespace Flight - ASTRA 3B & COMSATBw-2
Monday, April 12, 2010 6:46 PM
From:
"Arianespace Launch Update" <video@arianespace.com>
Add sender to Contacts
To:XXXXXXXXXXX
ASTRA 3B & COMSATBw-2 – Flight 194
Arianespace sets up a Task Force and conducts a Quality Audit
Following the technical difficulties occurring during preparations for Flight 194, Arianespace, in conjunction with its partners in the Ariane 5 program, has decided to set up a Task Force and conduct a Quality Audit.
· The Task Force was formed to understand and correct the anomaly occurring during the countdown on Friday, April 9, which led to the postponement of Flight 194; this Task Force has been asked to submit an initial report on Friday, April 16.
· The Quality Audit is designed to analyze the underlying reasons for the technical difficulties that occurred, and to propose corrective measures. The initial conclusions of this Audit will be presented before Flight 194.
These two initiatives will be conducted concurrently and independently of each other. They will enable Arianespace to set a new date for Flight 194 as soon as possible, and to consolidate the manifest for the following launches.
Traducere libera:audit pt. investigarea defectiuni(lor)..:comp:
Chiar asa de marea e setea la Oradia?:lol: Asta e daca v-o trebuit Lotus si ati daramat fabrica de bere:DCode:Daca dau baietii o bere
@dic_star79
ai perfecta dreptate.Baikonurul nici nu se compara cu Kourou .De la Baikonur o lansat si Vostok-ul ce l-o dus pe Gagarin in spatiu acum fix 49 de ani!Rachetele Ariane 5 sunt destul de nereusite .Probabil se bazeaza pe faptul ca la finele lui oct 2009 satelitul militar german COMSATBw-1 a fost lansat cu succes tot cu Ariane, insa nemtii risca enorm!Valoarea satelitului militar e de cel putin 5 ori mai mare decat a unuia comercial (Astra 3B de ex)Nu inteleg totusi de ce nu se lucreaza cu racheta ruseasca Soyuz ST1 , caci sunt 20 de bucati la Kourou, evident cea mai buna racheta , invidiata chiar si de americani!!
de ce nu se lucreaza cu soyuz ?
lucrarile la complexul de lansare nu au fost finalizate (oct 2010 prima lansare soyuz de la kouru) soyuz are dimensiuni diferite de cele ale ariane5 si nu pot folosi acelasi launchpad.
sa nu uitam totusi ca este vorba de costuri foarte mari ( vorbim de 2 sateliti lansati simultan) si din acest motiv siguranta maxima determina precautii maxime.
aceste intarzieri de lansare ale zborului v194 cu arabsat 3b au decalat urmatorul zbor care mai mult ca sigur va fi si el intarziat:
6 May - Arabsat 5A & COMS 1 - Ariane 5 ECA (V195)
noua data de lansare 21-22 mai , sau inceputul lui iunie -datorita schimbari piesei actuale la fluxul de oxigen cu o alta inca nefabricata :!: :band:
Sa vedem daca se lasa cu buseala s au nu....ramane de vazut...:)
lansarea e live aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gata, lansarea a reusit....il avem in ceruri...:lol:
Respecte!
Da,da,dar mai trebuie sa si functioneze.Sa speram ca totul v-a fi ok!
Bafta!
Sper sa functioneze......:)