O intrebare am @viasatt ce player detii acasa ,ca asa de cum scriu altii pe diferite forumuri o luam pe aratura:drinks:
Printable View
O intrebare am @viasatt ce player detii acasa ,ca asa de cum scriu altii pe diferite forumuri o luam pe aratura:drinks:
Nu vreau sa duc in off-topic acest thread a lui @mihaip,asa ca ma opresc aici.Tot ce am vrut sa subliniez prin interventia mea este ca userii ar fi bine sa se documenteze serios inainte de a face o achizitie,mai ales daca au buget limitat,si sa nu se uite in ''gura'' lui X sau Y ,pentru ca nu intotdeauna necesitatilor lor vor corespunde cu ale acestora,si vor ajunge sa regrete ca nu si-au facut temele temeinic.Cunosc cazuri concrete,care si-au luat(dau doar 1 exemplu) Optibox Alligator bazandu-se strict pe opiniile si review-ul super,super entuziast a lui @mihaip,si acum isi musca pumnii amarnic,pentru ca toate viitoarele imbunatatiri promise nu au mai aparut in firmware,si acum stau si asteapta E2 si alte minuni pt el.In fine,atata am avut de zis,si imi cer scuze anticipat daca am jignit pe cineva prin opiniile mele. Cheers
Noua versiune rezolva :
Version 1.29P
Description O!Play HDP-R1 firmware update (For PAL TV system user)
1.Add support for Dolby TrueHD/DDP downmix
2.Fix it can’t play some files from AV out when set Audio digital out as SPDIF LPCM
disponibila ca deobicei ....[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]