ca naiba este ăla un server ? de va certaţi atat :duel: merge să joci "cantăr" pe el ? :cool2:
Printable View
ca naiba este ăla un server ? de va certaţi atat :duel: merge să joci "cantăr" pe el ? :cool2:
devine o moda din ce vad,foarte util ptr unii,foarte comod ptr altii dar
DACA VREUN USER DE PE RSP VA CERE BANI CA SA VA OFERE SCHIMB VA PRIMI BAN PERMANENT!
ce a ce nu se va intampla niciodata(adica sa spuna careva)
O sa fac o verificare la clienti sa vad cei care stau nonstop calare pe linia mea ca stiu ca am cativa...Am pe unul care are 400 de carti in hop1...si nici nu deschide ok de la el.....
Am un prieten care a luat legatura cu un individ care are payserver, ab este 6 euro! Daca ma interesez mai mult o sa aflu si cum il cheama, zona de unde este, parca Ardeal , jud parca Bihor dar nu sunt sigur! O sa revin cu mai multe informati!
Poate altii nu fac diferenta intre payserver si bani pt server. Io daca gasesc mai multi prieteni carora le cer bani sa cumpar carduri si scule, inseamna ca am payserver?
E cam greu in ziua de astazi, eu spre exemplu sunt student si n-am de unde sa-mi permit sa dau peste 2500lei/an pe carduri, alea alea. Prieteni am, 100 de euro /an am putut fiecare sa punem.
Nesimtiti sunt cei care care cer abonamente/luna, care fac bani buni din treaba asta, care nu dau prea multe informatii decat: "merge tot pentru suma asta".
Si eu am inceput cu un card ieftin, cu Dolce, treaba a mers si n-a mers. A fost destul sa am un local, sa invat cate ceva despre sharing, ce sa cauta, ce poti vedea. Cu 15lei/luna nu prea vezi ceva care costa peste 100euro/luna.
Eu inca caut colaboratori. Daca platesti, si vezi.
Ps: eu am peste 400hop1 si sunt din ardeal. Diferenta e ca n-am cerut la nimeni bani /luna pentru linie.
Eu nu am cerut pareri pro si contra. S-a mai discutat acest aspect. Am deschis acest topic doar pentru a va atentiona sa verificati liniile pe care le aveti. Pana la urma ganditi-va ca aceasta "nebunie" a unora de a aduna cat mai multe linii (fara numar) va duce la contramasuri din partea dth-urilor (vezi sky it). Sper ca nu va veni ziua aia cand vom fi verificati si filtrati pe anumite porturi de catre ISP-uri datorita unor legi. Sau si mai rau.
Daca toti cei care folosesc "cs" ar plati abonament unui dth sunt convins ca nu ar mai exista asa mare interes pentru "masuri antipiraterie". Ganditi-va ca la un moment dat nesabuinta unora va duce la imposibilitatea de a urmari anumite programe (vezi sky it). Multi se intreaba de ce exista freezuri pe anumite programe. Oare de ce? Intreb si eu pe @siemens; cum faci sa verifici cele 200 si ceva de linii (am apreciat ca ai in jur de 200 de linii)? Cat timp iti ia? Cand ai verificat ultima data liniile? Sincer. Nu mi-o lua in nume de rau.
Si la final mai adaug un peer; rego2.dyndns.org - are 101 clienti si 16 linii C din care doar de la una primeste carduri. Are multi prieteni asta, nu-i asa?
Rog moderatorii sa mute toate discutiile pro si contra in alt topic si sa lase aici doar o lista de care sa ne ferim (sau nu).
Multumesc.
Singurul lucru care-l verific e daca vine ecm ok sau nok. Nu vine? il tai. E foarte simplu. Si eu am cateodata probleme cu cardurile, nu face update, alea alea dar nici eu nu tai in prima zi. Il las cateva zile, vad ca nimic, adios.
Pe mine in mare masura nu ma intereseaza cei ca au payserver, daca ar fi dupa mine, SA AIBA. Mi-o dat linie? vin key-uri de la el? ma doare-n cot de restul. Nu imi fac de lucru pentru alte prostii. Cel putin asa sunt eu.
Eurocarsharing au facut lista mult mai mare celora care au payserver, chestia asta putandu-se verifica printr-un update la cccam-php. Din 200 de linii va dati seama ca am si eu vreo 10 care imi apar cu rosu acolo. M-am uitat mai in detaliu si vreo 5 aveau ping de peste 400 si la vreo 2 au avut multe ecm-uri nok. Le-am taiat macaroana, restu i-am lasat.
Stim cu totii ca sunt multi care nici macar nu au local dar in cccam au. Exista multe smecherii, cativa dintre noi stiu cum se face chestia asta, cred ca aia merita un ban mult mai mare.
Nu inteleg cine te forteaza sa dai 2500 lei pe luna.Cred ca iti pune cineva pistolul la tampla si acum nu mai ai ce sa faci.Eu am scris destul de clar ce se poate face cu un card local,romanesc.Quote:
Originally Posted by siemens [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana acum s-a discutat,cu toate ca cel care a inceput topicul nu a avut asta in intentie.Trebuie si discutat deschis,dar pana la urma regulamentul e regulament si cred ca Einstein a scris clar pe cealalta pagina ce si cum.Acum asta:
deja e reclama,frate!La urmatoare ne luam la revedere,ca doar exact despre asta se discuta.Incearca sa cauti "colaboratori" in alta parte.Restul povestilor cu plata abonamentului,etc e frectie,nu te obliga nimeni.Quote:
Originally Posted by siemens [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Singura modalitate de a face bani din acest hobby ar fi munca,altfel vanzari de linii,de receptoare "modificate electronic",si alte jmecherii facute cu doua click-uri fara a transpira macar un pic e doar bisnitareala.
Poate vrem si noi astia amaratii cu 1-2 carduri in receptor sa stim cu cine facem schimb si cine trage de cardurile noastre fara sa urmarim peersi zile intregi si sa testam linie cu linie din cele 50-150 cat are fiecare.
Eu v-am spus,inca e bine pentru ca se merge pe cheile de la un anumit provider,sa vedem ce va fi mai tarziu ca acum 3-4 luni la schimbare de chei se facea bezna in share.Sa mai vedem ce face cel care zice ca a cumparat linie de share si are de fapt 5 (cinci) receptoare care trag de linia aia.Super.Si toate sunt pe gigi,nu?:clap:
Pana la urma vor incepe sa invarta de antene si catre Dolce,ala fiind NDS va incepe sa faca fite,stiu ca sunt carduri destule dar sa vedem cati au pachetul full si le mai merge bine si lor local.
Un singur lucru bun ar putea iesi din toata treaba asta.Daca ne unim si ii excludem pe "amaratii" care trebuie sa plateasca o gramada de bani pe abonamente si ca sa nu moara de foame trebuie sa vanda linii,poate vom scapa de profitori si de cei care si-au luat receptor doar ca sa vada gratis ceva.
Faceti-va ce vreti voi,dar nu cu cardurile noastre in spate si nu pe forumul asta.Pa.
In acest loc se comenteaza topicul de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Una este un grup inchis care contribuie in mod egal pentru a folosi un card SkyIt full cu HD si alta e sa ii fraieresti pe altii... imparteala pe bani!Quote:
Aia e "bişniţă"!
am trei prieteni care au servere inca din prima saptamana de cand a aparut gbox si le merg dreamurile si pc-urile nonstop si carduri la greu insa nu au cerut niciodata la nimeni vreun leutz ptr curent scule si abonamente
asta e
vad ca sant constructive asemenea discutii pe la noi,e ca zicala........ies ca ciupercile dupa ploaie:)
Aha, si ce faci cind schimbi cu cineva care are carduri pe cccam, le vezi(N:Linii ??), si pe urma mai vezi ca cere la schimb tot cu acele cartele si pe Mbox ???
Oare astia nu sunt banditi ??
Sau, schimb cu cineva o cartela, si deodata, vad ca acel peer este online, are o cartela locala, dar nu mai este acea locala care ai dorit-o tu schimband cu el linia. Acum are o locala de care tu nu ai nevoie, sau mai ai vreo 5 linii cu acea cartela. Ce faci in acest caz ??
Sau, scriu unii ca au cartele locale full, si dupa ce ai schimbat cu ei, vezi ca de fapt ei au doar baza. Ce puii mei sa fac cu astia ??
citesc si ma minunez... nu iau apararea si nici nu sunt impotriva celor cu payservere. cunosc bine fenomenul si chiar am cateva cunostinte cu payservere. ceea ce se discuta aici nu are legatura cu payservere ci cu tzepe! un payserver nu va avea niciodata sute de clienti ...nici macar cateva zeci (sky it face freeze de la 15 -18 clienti)...un payserver nu se face cu carduri luate din share ci cu carduri locale!
un exemplu de payserver in romania... server pe pc cu linux, net pe fibra ( la care sunt legate 4 servere 1 pc cu linux si 3 dm 7020), ca sa iei de la el 3 carduri, unu sky it, unu sky uk si unul sexview cu timp de raspuns 150-210ms pe sky it in mgcam cere 10€ / luna.
tinand cont de cheltuielile pe care le presupune serverul nu mi se pare busines ci distribuirea cheltuielilor...pe un payserver nu ai voie sa vezi freeze! un payserver nu are sute de carduri... aia sunt tzepari!!!!
absolut corect dane si ca sa fac o completare la ce ai zis tu sant doua categori,unii care cer bani ptr intretinere si altii nu:)
si eu le am spus pritenilor mei pe la inceputuri sa se plateasca macar curentu dar nu au vrut,e alegerea lor,altii cer lucru asta
insa de acolo pana a plati un abonament de nu stiu cate zeci sau sute de euro si sa am si freez uri e teapaaaaa
exact,vad ca la aceasta intrebare nu vrea nimeni sa raspunda ,de ce?Quote:
Originally Posted by disat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps.unde si ce tb urmarit.mersi
Practic, la drept vorbind, nu prea poţi să afli că ai facut schimb cu un payserver, in cea mai mare parte e aceeaşi linie, acelaşi mod de schimb. Doar poţi să-l prinzi dacă ai unele bănuieli, precum: numărul mare de carduri pe hop 1 (30-40); la reshare in loc de 1 este 5, 6; se poate intămpla să-l prinzi prin vreun prieten care are sharing cu bani, sa vezi daca vine de la acelaşi IP la el cu bani şi la tine cu schimb etc... Dar cred că nu face să stai la pandă, mai ales dacă linia lui iţi deschide multe de pe hop 1...
Problema nu e că ai făcut schimb cu un payserver, uneori de la ei descide mai bine, fiindcă ei au grijă mai mare să lucreze serverul lor (doar primesc bani pentru asta). Problema e ca, intr-un fel suntem traşi pe sfoară, tu faci schimb cu el ca şi comunitate de sharing unde principiul de bază e "eu ţie, tu mie", iar ei fac afaceri, dand la persoanele terţe cu bani, parcă nu ar fi frumos şi omeneşte, dar LUMEA E DIFERITĂ.
Unii dintre noi, ştiu precis, că au fost indemnaţi de către prieteni, care ştiu că vă preocupă aşa ceva, ca să faceţi bani pe asta. Şi eu de multe ori cand arătam la prieteni cum deschid canalele de pe sateliţi, prin sharing, prima reacţie era: "Dapoi hai să facem bani de pe asta", nu, "De ce nu faci bani de pe asta"...
Asta e lumea, nu putea să apară acest sharing şi să nu fie cineva mercantil, care să facă bani pe asta...
Aici gresesti ... Daca cumperi linie de la un payserver nu o sa-ti dea niciodata reshare la cardurile lui. De ce ar da reshare sa se foloseasaca si altii care nu platesc si sa-i ingreuneze traficul ? La schimbul de linii care il fac ei cred ca se da reshare normal 1-2 la fel pentru a evita aglomerarea serverului si traficului.Quote:
la reshare in loc de 1 este 5, 6;
Iar cei care platesc pentru o linie o fac pentru ca sunt prea comozi si nu vor sa piarda timpul cautand linii bune si prefera sa nu plateasca abonament la un DTH dar in aceiasi bani sau chiar mai ieftin au pachete full din europa.
Asta e parerea mea
salut, fratilor eu nu va inteleg frustrarea,atita timp cit nu iti cere bani pentru linia care ti-o da tie si linia lui functioneaza la tine ce mai conteaza?
eu am pe unul care are 20 de carduri (cel putin asa imi apare mie)de la 8 provideri din care am verificat numai 5 provideri deoarece pe un satelit nu am semnal si pe alti 2 sateliti nu pot pune antena, dar cele care le-am verificat merg si chiar foarte bine cu ping foarte bun, daca de la un provider are mai multe carduri nu le pot verifica cite merg ,dar cu siguranta unul merge ca il vad in hop 1 si asta se intimpla la fiecare provider cel putin un card merge,cum face cu cardurile ? de unde le are ? este treaba lui atita timp cit nu imi cere bani pentru schimb,cum isi acopera cheltuielile iar nu este treaba mea, si mai vrea sa zic ca are si un server foarte bun de cind am facut schimbnu l-am vazut niciodata off cu toate cardurile restul ce s-a discutat aici sunt numai :gathering:si banii nu poate sa tii ia nimeni daca tu nu vrei sa ii dai
:drinks::drinks:
si eu am pe cineva cu 21 de carduri iar pe altul cu 18 carduri ... cardurile sunt ok ... timp de raspuns foarte bun ... online 24/24 ...are reshare la toate cardurile ... ce să am eu cu omul ? ce mă intereseaza ce face el cu serverul lui ? este greu sa faci un server bun am peers cu carduri full si au in hop2 5-6 carduri , deci omul nu are timp de pierdut pe siteurile de cardsharing . personal nici nu va inchipuiţi ce mult "iubesc" useri care se lauda cu stabilitatea serverului si au 5-6 linii si rup in doua alte servere . pentru mine este un subiect banal la fel cum este cel clona versus original ... fiecare face ce doreste cu banii lui .
Ala care are n carduri locale foloseste un truc posibil pe versiunile mai vechi de cccam. Eu vreau sa trag doar un semnal de alarma cu privire la acest fenomen. Fenomen ce ia amploare si in curand vom avea parte de surprize neplacute. Voi nici nu va dati seama ce amploare a luat. Au aparut articole in presa straina. Ce urmeaza? Cum a fost si cu sky IT. Asteptati sa va faca altii lumina. Dar de ce sa nu incepem si noi sa facem un pic de curatenie? Sunt convins ca cei care ati sarit ca nu va intereseza aveti cunostinta de asa ceva.