Eu receptionez ambele atat H/V cat si H/L cu un LNB circular INVERTO, desigur cu unele modificari in setarile receptorului!
Printable View
Eu receptionez ambele atat H/V cat si H/L cu un LNB circular INVERTO, desigur cu unele modificari in setarile receptorului!
dic_star:foarte interesant cum ai procedat .si ai aceleasi valori ale semnalelor pe frecventele liniare ca si cu un inverto liniar?
Din pacate 36E are doar cateva tp in polarizare H/V si acestea sunt cu SR sub 5000 si cu putere slaba pentru zona de sud a tari! Singurul transponder recep pe vreme favorabila este 12521 H 4340 1/2 care intra doar daca este cer senin, in rest nu am receptie pe nici un tp de pe acest satelit cu polarizare H/V! Pe timp favorabil receptionez stabil majoritatea tp cu pol circulara! Cei drept nici nu am LNB in focar , il am in focar secundar la 8grade de focar pe o antena de 1.2!
dic star 89: dar ceilailti sateliti cum merg cu lnb circular pe transponderele liniare?au semnal mai slab decit cu un lnb normal?
Ceilanti sateliti nu i am incercat, LNB circular il am pt 36E , nu am H-H , antena este fixa, ofset !
Un nou tp am receptionat:
Frecv: 12545
Pol: H
FEC:5/6
SR: 02734
Ideea este ca pot sa receptionez atat tp cu polarizare circulara H/L cat si cele cu polarizare normala H/V cu lnb INVERTO cu pol circulara!
Ia incearca 11678 H 5000 3/4:D
Nu intra nimic pe transpondereul mentionat de tine, la tine intra?
Am intrebat de 11678 H 5000 3/4 caci are un semnal foarte variabil,Mai sunt acolo si HD pe care eu nu le prind ca n-am inca receptor DVB-S2/HD , ar fi bine sa le incerci caci din cate am inteles nici alea nu stralucesc in semnal(SET Africa, TV Zimbo, TPA) .Sa nu crezi ca daca toate sunt pe aceeasi spot "fixed" au aceeasi semnal, nici poveste , semnalul poate varia foarte mult, lucru care u e afisat pe nici un sait : flysat ori lyngsat ca de restu n-am ce zice
Anu trecut l-am prins stabil cu 125cm offset + KAON 570+ Laser Gold Lnb
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Voi verifica mai incolo daca intra
Nu pot sa scot cam tot ce este pe 36E pentru ca LNB este in focar secundar....la o distanta de 8 grade de focar!
In cazul asta , nu are rost sa incerci
Cu aceeasi sistem, azi e jale,K.O. probabil si din cauza cetii groase de tai cu sabia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate in curand o sa fie operational W7....
pare ca w7 a ajuns la destinatie .asa anunta lyngsat.este dat chiar operational.stiti ceva?
Momentan a ajuns la destinatie, inca nu este operational si posibil sa mai dureze cel putin pana la sfarsitul lunii cand o sa intre in functiune...
fratilor azi am dechis tot pachetu ntv+ cu o simpla bucata de plastic din aia de telefoane am pus-o in ghidu de unda pe jumateTATE PE DIAGONALA.....GHIDULUI DE UNDA AM SEPARAT LNB .... si merge am antenna de 1.5 lnb inverto semnal mai pe toate 83 la suta si merge si banda toata KU :clap:O SIMPLA BUCATA DE PLASTIC DESI MERGE ...
Bravo....bine ca merge...:)
pune si tu o poza si lamurestene.
plastic are si lnb-ul meu in cap; adica prostia de la digi si nu prind decat 35 de posturi TV, cateva slab.
locatia: oras constanta
sistem: HH 0,9m LNB DIGI, rec dm500
nu am incercat cu alte receptoare desi mai am 2 FTA + ss2