Antena international este creeata ptr asa ceva, adica ptr comunitai de romani. Acum ramane de vz ca de free este :D
Printable View
Antena international este creeata ptr asa ceva, adica ptr comunitai de romani. Acum ramane de vz ca de free este :D
pai din ce spune tot saocramea(deh ce m as face eu fara ea)la inceputul transmisiei digitale inn grila de programe intra si turcia,portugalia,romania,cand sa dat drumul definitiv au disparut din grila,deci probabil au frecventa rezervata trebuie doar platita
ma voi convinge cand am timp sa merg si precum am mai zis vad ca conteaza si receptoru
frecventa 586.000 Mhz UHF
antena international in locul programului RETE 7 CASA MIA
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe frecventa respectiva mai sunt si alte programe?
la asta nu m am uitat,data viitoare:)
scuzeeeee,editez,dincolo in salon la scanarea frecventei da intrau mai multe programe
Din ceea ce am cautat noi pentru zona ta aceea frecventa nu se gaseste printre cele de aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acolo trebuie setat: Piemonte/Torino/Salassa.
pai nu sant multe acolo ca programele sant un jur de 200 iar acolo pe site vad ca numa cele nationale sant trecute nu si cele private
Asa o fi, dar normal era sa treaca tot spectrul de frecvente! O sa mai cautam si poate aflam cei cu A.Int pe frecventa respectiva! Vezi si tu daca pe aceiasi frecventa mai sunt si alte programe!