chiar mere bine neutrino asta? nnu ma pre pricep la linux si is cam paralel cu manual instal la emulatoare si seting-uri
Printable View
chiar mere bine neutrino asta? nnu ma pre pricep la linux si is cam paralel cu manual instal la emulatoare si seting-uri
In care versiune muta antena pe USALS?Eu am 71 instalata, in asta nu merge.
eu am testat pe git 81 si chiar merge:)
Lista de canale se poate pune manual cum e descris mai jos sau cu dreamset daca alegeti custom si neutrino plus.
Multumesc lui EnF70 pentru ca ne-a pus la dispozitie aceste liste de programe. Felicitari inca o data pentru ceea ce faci.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:thx::bravo::happyman:
Eu incepusem de ceva vreme sa generez liste de Neutrino pentru Coolstream HD1. Ma bucur ca merg pe Kathy fara modificari. O sa le pun si la sectiunea de Kathrein de acum inainte.Quote:
Originally Posted by dbhungry [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au mai aparut 2 versiuni de Neutrino, merg Mgcamd si Mbox foarte bine, Incubus nu e stabil .
In cateva zile o sa avem si o imagine RSP Neutrino.
o sa mearga si incubus pe ea?si daca da ...cu instalare manuala?
Pleas english, thanx Zildan.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"There are 2 more versions of Neutrino, with MGCamd and mbox working very well, but Incubus isn't stable at all. In a few days we'll have a version of RSP Neutrino."
use translate.google.com next time. ;)
In latest version Incubus working very well also. :)
Neutrino_GIT-82_PKT-77.tar.gz
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare CCcam-ul va fi inclus in lista de emu pentru aceasta imagine?
@mesteru
E veche imaginea aia, e de ieri, azi e versiunea 92.
Sper ca in scurt timp (zile) sa avem o imagie RSP stabila Neutrino.
@vladcarama
Ccc@m nu e compilat pe procesoarul Sh40 (pt ca e platit de Dream Multimedia), si in consecinta nu e disponibil la nici o imagine de Kathy.
+Sincron Audio Video
+Merg emulatoarele de pe e2
-Mai pierde sonorul pe unele canale
Pe seara apare o imagine RSP bazata pe aceasta versiune.
Mai rau e ca hotii astia de la DMM, l-au platit pe ala cu mbox ca sa abandoneze proiectul.Quote:
Asta cred eu...poate nu e asa. El zice ca nu are timp,dar nici sursele nu le publica.
pai tu ai da cu piciorul la ceva "maruntis"?.......nici eu.
ma poate ajuta cineva cu un tutorial de instalare emulatoare manual
sa vad si eu cum merge imaginea asta?
Spune care emulator anume te-ar interesa, ca ele sunt multe shi tutoriale respectiv??? Mai ushor vei gasi raspunsul...
incubus eventual sertings-uri ...daca nu le sacanez eu