Ce naiba se intampla cu o ss2 ? Merg doar 2 transpondere pe 1 w . Sa fie de la driver ? Am lnb twin si pe receptor merge super dar pe placa e aiurea.
Printable View
Ce naiba se intampla cu o ss2 ? Merg doar 2 transpondere pe 1 w . Sa fie de la driver ? Am lnb twin si pe receptor merge super dar pe placa e aiurea.
si de ce sa fie driveru?mai degraba placa(cuartz,tuner)dar spre linistea ta pune driveru 4.3.0(sau care vrei tu)
yky,toata smecheria e si din configuratia pc-lui tau,crede-ma 4.3.0 e cel mai bun si cel mai stabil poti sa ai un pc ultra performant daca placa sau driveru-lui nu-i place asta e si asta e valabil si ptr alte aplicati,referitor la baza de date poti salva manual folderu de sateliti,transponderi si channel sau toata aplicatia si le repui dupa dezinstalare si reinstalare(banuiesc ca nu instalezi bifand,in memori)Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am facut proba cu alte drivere , am pus pe alt calculator , acelasi chestie . Cred ca placa are probleme cu siguranta. Oare se poate repara ?
referitor la reparat ce sa zic nu sant adeptu(sa schimbi cuartu,sa pui ventilatoare etc)doar ii prelungesti agonia,cat?depinde de noroc dar placa aia nu mai e stabila cine a facut asa ceva sa vina cu idei
eu intrebam de aplicatia driverului, gresit am scris ''server 4pc'', defapt era setup4pc...are si aia satelitii si transponderele salvate undeva......cu player-ele ai dreptate asa fac le salvez si le recopiez inapoi.....:D iar in memory respectivul payer nu-si face decat swop-ul, asta daca-l las eu ....:)Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut imi spuneti ssi smie cum configurez o stelecomanda de SkyStar2 in iPr
og
D
V
B
k nui merge si nu stiu ce sai fac postati aicea sau id mesmvs: mariuscioroianu
dau o bere:cheers:
Lenea e cucoana mare ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mooo dar unde gasiti uni stilul asta de a posta,ca mi-a luat ceva vreme sa-mi dau seama ce scrie:) :D :D
sau descarcat acumulatorii la tastaturea :dance:
E limbajul aberant de pe Yahoo.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@CyoRo
Fara suparare: incearca sa mai rasfoiesti o carte de gramatica a limbii romane, fiindca altfel iti garantez K (ca) asa vei scrie mereu. Lucru valabil pentru toata generatia Yahoo.
Man pot sa scriu si repede si bine da nu intelegi tastatura e pe baterii si se descarcasera.!:sorry: asa scriu bine aaa Varog frumos imi spuneti si mie cum decodez Focus Sat cu o placa Skystar2? multumesc
cu o interfata pheonix in care introduci cartela de focus sat cu abonamentul la ziQuote:
Originally Posted by CyoRo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu plugins nu se poate?! :D daca stiam nu o mai cumparam :comp: si datimi si mie macar niste situri de plugins pt ea e pusa pe satelitu de la digi pt k e antena de DIGI si mai sunt niste sateliti pe akolo datimi si me niste plugin pt ei
uitati ca santeti pe sectiunea drivere,nu nu se poate cu plugins iar date despre plugins le gasesti aici la sectiunea V_PLUG
Astazi ...umbland asa hai-hui pe net m-am impiedicat de acest driver pt. palcile skystar2 pci (4.4.3RC4) l-am instalat si .....sa vedem cum merge....:D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa la prima vedere ...merge ..parca mai bine.....dar nu pot sa fac sa-mi mai mearga si progdvb.....
Altdvb si dvbdream merg foarte bine dar progdvb....ciuciu
A aparut versiunea finala a driverului SkyStar 2 TV PCI vers.4.4.3
Nu stiu de ce se vaita lumea de driverul BDA ,pe vista e mult mai rapid decat cel standard.
S-a lansat driverul oficial de linux:
da multumim,inchipuieti ca mi-am propus de o saptamana sa-l urc dar n-am reusit:)