evident ca stiu dic_star dar sunt destui membrii ai forumului care stau in acele zone, de la ei asteptam un raspuns
Printable View
evident ca stiu dic_star dar sunt destui membrii ai forumului care stau in acele zone, de la ei asteptam un raspuns
Colegii nostri din vest nu prea sunt pasionati de receptia terestra, aceasta este si cauza lipsei de informatii in DVB-T...
Respecte!
Am incercat sa prind ceva cu o antena externa,cam precara ce-i drept si cu una de camera si niciun rezultat.
Ori nu prind eu ori nu sunt bune antenele.
O sa mai incerc curand,am cerut o antena dela cineva si mi-a promis ca mi-o aduce cand are timp.
E o antena ceva mai de Doamne-ajuta,asa mi-a spus.
Eu nu am vazut-o.
Stie cineva in mod normal la 60 Km de DEBRECEN in directia S/SE(ma refer din directia Debrecen) ce antena ar fi necesara?
Cateva sfaturi mi-ar fi de folos.
Are importanta amplasamentul antenei,ma refer daca are importanta inaltimea unde e situata.
Mersi,anticipat.
Bafta!
Un Yagi cu amplificator sau orice antena de doamne ajuta...antena sa fie cat de cat la o inaltime mai mare , sa aiba deschidere catre emitator!
La 60 de Km iti trebuie antena externa si posibil si amplificator la el , la fel ar fii indicat ca antena sa fie ridicat la o inaltime cit mai mare .
De asemenea conteaza foarte mult si puterea de emise cu care este transmis acel pachet.
Eu personal pe analogic si in prezent pot sa prind tvr2 de la 120 Km cu o antena de 17 elementi cu amplificator in conditi destul de buna, cu toate ca nu am vedere directa la releu .
La transmisile digitale terestre nu am experienta .
respecte!
tvr 2 digital?
daca da inseamna ca o antena de vreo 10 elementi ar trebui sa mearga,nu?!
o sa ma apuc mai serios sa vad daca reusesc ceva,numai sa primesc antena.
60 km e distanta luata pe sosea,acum in linie dreapta ar fi in jur de 40 km.
oricum o sa fac "inestigatii"soon:)
bafta!
Am gasit pe net un site foarte interesant , cu majoritatea mux - urilor DVBT din tarile vecine.Din pacate cele din romania nu figureaza pe el , dar poate careva dintre voi va avea timp si rabdare , si vafii interesat sa colaboreze cu
adminul siteului ca sa fie prezentat si tara noastra pe siteul respectiv.
Pe site sunt multe posibilitati pentru calcularea distantei pina la celmai aprotiat MUX, etc.etc.
Sper sa va placa si voua acest site:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astept parerile voastre :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TVR2 in analogic!
In DVBT nu cred ca este posibil receptia in conditile de mai sus, poate ca da dar numai daca este transmis cu o putere foarte mare.
TVR2 ce receptionez in analogic este transmis cu 2 KW.
Salutare,
Am si eu o intrebare,la capitolul tv transmisie digitala am cam ramas in urma,dar promit sa recuperez cu ajutorul Dvs.,as putea folosi tunerul de la un DVD recorder pe un tv monitor pt a receptiona programele transmise digital?
Ce DVD recorder imi recomandati,care decodeaza transmisile digitale de care se face referire mai sus?
Va multumesc anticipat,
mouse
Ca sa receptionezi programele transmise digital iti trebuie un receptor DVB-T care stie MPEG2, iar ca sa receptionezi si programele HD , un receptor MPEG4, sau un TV care are cele doua sisteme de mai sus!
Salutare,
cu tunerul de la un DVD recorder de ultima generatie nu se poate receptiona?
Am Tv cu tub kinescop diagonala de 80cm,Philips adus din Italia,merge perfect, 2 euroscart,2 AV -RCA,boxe stereo suplimentare originale Philips,sunet si imagine de firma ce mai...
Sa il shimb cu un Tv nou ? Made in asia ?
mouse
Cu tunerul de la dvd nu receptionez dvbt,iti trebe un receptor dvbt care sa stie mpeg4,si depinde unde stai,fiindca in romania nu este peste tot semnal dvbt,mai intii intereseazate daca ai semnal,si asa sa cumperi receptor dvbt sa aiba si euroscart in afara de hdmi si o sa fie bun si televizorul respectiv.
Salutare,
Multumesc Iaci,sint din Brasov nu stiu daca se receptioneaza ceva pe aici prin Bv.,dar va fi cu siguranta cit de curind sper.
Ce marca de DVD recorder imi recomanzi ?
In Brasov momentan nu se receptioneaza DVB-T! Poate la sfarsit de an sa avem acoperire in toata tara cu DVB-T!
sa-mi trag una, da fain ati deviat de la titlul topicului:D
:!:Code:DVD recorder
:DCode:TVR2 in analogic
:lol:Code:sunet si imagine de firma ce mai...
Respecte!
Mdaaa.....mare scula si eu.:lol:
Am spus ca o sa ma pun intr-o zi cu soare sa incerc sa receptionez ceva digital dela fratii mei din Ungaria.
Insa daca tin bine minte ce am citit Astia emit in MPEG4 sau ma insel eu?
Poate cineva sa infirme sau confirme cum transmit?MPEG2 sau MPEG4?Si tv-ul meu nu are decat DVB-T.Si cred ca doar MPEG2.Nu de alta dar nu vreau sa ma catar pe acoperisuri ca motanii sa caut semnal cu un paltau in mana dintr-un capat la celalalt....
Nu de alta dar ma vad vecinii si o sa ma intrebe,de ce mai "caut" ungurii cu antena aia cand am 5 antene satelit in curte?!:D
Bafta!
In cazul in care este semnal o sa receptionezi si MPEG4 , dar nu o sa ai imagine doar sunet...asa ca poti sa incerci! Din cate stiu eu emit MPEG4!
Ti-e asa de grele shadowman sa citesti prima postare????????
Code:Canalele MinDigTv necesita pt receptie o antena DVB-T si un tunner DVB-T /MPEG4 pt receptie.
Respecte!
@doctorofsat,la tine dupa o sticla de Jim Beam ar fi usor?:D
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:
:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Bafta!
Scuze pentru deviere, pe viitor o sa fiu mai rezervat.