Ma uit pe pagina lor dar nu gasesc Soleron-ul nicaieri.... sa nu fie pagina actualizata?Quote:
Originally Posted by simplul
ce inseamna "mai cu reducere" ? ca poate ne adunam mai multi interesati si obtinem un pret mai bun... :)
Printable View
Ma uit pe pagina lor dar nu gasesc Soleron-ul nicaieri.... sa nu fie pagina actualizata?Quote:
Originally Posted by simplul
ce inseamna "mai cu reducere" ? ca poate ne adunam mai multi interesati si obtinem un pret mai bun... :)
nu e actualizata pagina celor de la tehnicbQuote:
Originally Posted by dyngo
510 am aflat ca dau la en gros dar doar la firme, iar pagina lor am inteles ca nu e actualizata de aproape un anQuote:
Originally Posted by dyngo
astazi le-am scris celor de la Elstar un email, prin care ii rugam sa-mi dea mai multe informatii legate de soleron, mentionandu-le ca raspunsul lor va fi postat aici. raspunsul nu a intarziat sa apara, asa ca cititi si voi:
Salut ! Soleronul are aceasi placa de baza ca si DM 500 cu procesor
identic.Softurile facute pentru dm500 merg si pe Soleron. Garantia are aceeasi durata ca si DM 500 adica 12 luni . Marele avantaj este ; ca e mai ieftin cu 200 RON. Cu stima : Takacs
in email i-am intrebat care dintre receptoare ar fi mai bine sa-l cumpar. cred ca, daca acest receptor ar face probleme, nu l-ar recomanda, riscand sa-si strice imaginea pe care o au, cum au patit mst-ul.[/img]
si cumperi sau nu?Quote:
Originally Posted by snow
Orcum eu am cumparat numai de la ei si de la tehnicB dea lungul timpului si tot ceea ce am cumparat a fost de calitate chiar daca nu toate produsele erau de firma.asa ca puteti cumpara cu incredere,dovada ca cei ce lau achizitionat deja au numai lucruri bune de zis despre el.Spaniolul :wink:Quote:
cumpara sa stim si noi daca e bun sau nu :!:
eu orcum il cumpar :D am citit ce face pe alte forumuri si nu pot spune decit ca intradevar este asa cum a fost descris;un dreambox fara nume,toate softurile pentru dreambox se potrivesc ca o manusa si functioneaza ireprosabil, asta spun cei ce lau achizitionat deja,alaturati acest aspect cu raspunsul celor de la elstar si trageti singuri concluziile.Spaniolul :wink:Quote:
Originally Posted by dic_star79
ce faci cu atitea rec..spaniolule? deja ai o gramada?!!Quote:
Originally Posted by spaniolul
de cumparat il cumpar, numai ca o luna sunt mai mult pe drumuri si cum intr-o familie mai sunt si alte prioritati in casa, il las sa mai astepte pana termin cu drumurile
La fel si eu :DQuote:
Ma bate gandul sa mi iau si eu unu daca spui ca este asa de bun,vroiam sa mi iau un ECOSMART DSB 790,dar cred ca este o investitie mai buna sa mi iau un SELERON desi este mai scump dar cred ca face bani. :lol: O sa trec maine pe la SATELIT 2000 sa int daca are. Cine stie de unde sa mi iau din Bucuresti sa mi dea un rasp :)
La satelit 2000 am auzit ca ar avea,daca nu fa o comanda la elstar in 3 zile il ai acasa :wink:Quote:
daca au la tehnicb timisoara, poate au si la bucuresti.
SALUTARE TUTUROR! Astazi am fost la SATELIT 2000 sa mi iau ceva cablu pt TV si daca tot am ajuns am int si de SOLERON si aveau :lol: . Este ceva mai scump decat la ELSTAR ,585ron dar am avut confirmarea de la ei ca a fost testat si intradevar este foarte bun . In curand o sa mi iau si eu unul, sper sa ma descurc cu el :( , daca nu apelez la voi :lol: . Cand o sa l cumpar o sa va dau de veste. Pe langa receptor trebuie sa achizitionez intreg sistemul de receptie si asta o sa ma coste in jur de 1000ron, dar face :lol: .
Sa ne spui si noua cum e,eu abia pe 15 Martie pot sal iau asa ca daca il iei pina atunci asteptam vesti despre cum functioneaza,ca asa avem confirmari ca este peste astaptari de bun dar nu e nimeni printre noi ca sa poata da mai multe amanunte. :wink:Quote:
De testat a fost testat de un meserias in domeniu care se ocupa de asa ceva de ani buni . Pe langa cel testat a mai cumparat unul cea ce imi da incedere ca este bun. Ceea ce spun este din sursele celor de la SATELIT 2000 :!: .
OK! eu orcum sunt hotarit sal iau asa ca astept inca 3 saptamini si il cumpar :wink:Quote:
ce faci cu atitea receptoare??Quote:
Originally Posted by spaniolul
Teste,fiecare este cumparat testat si apoi rezultatele postate,unele care imi plac ca meniu si ca ceea ce pot face le pastrez altele le revind dar asa ajungi sa cunosti cu adevarat cum functioneaza un receiver si poti sati alegi un receptor performant :wink:Quote:
Originally Posted by outcast