Nu ar fi trebuita sa faci operatia cu rsa si bk ininte de schimbarea cadului?
Printable View
Nu ar fi trebuita sa faci operatia cu rsa si bk ininte de schimbarea cadului?
salutare!
..nu, merge si dupa datorita "expertilor"
o intrebare:pinii trebuiesc dezlipiti de pe placa ca sa ma pot conecta cu jtagul?
Ce receptor ai , radulea ?
Raspunsul e da.
La hss-1160na, se pot afla B*, R*A, fara jtag, si fara a deschide conserva. :)
cum......PM daca vrei:)
sal,vreau si eu.
hss 1160 naQuote:
Originally Posted by un user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am si eu un HSS 1160 .. imi dai solutia?
Posteaza linistit sa vedem.Vezi ca glumele proaste nu sunt gustate pe aici.
astept!cum?Quote:
Originally Posted by un user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai asteptam cu toate ca:
dar de raspuns nu s-a sinchisit.Va dati seama singuri de ce.Quote:
Last Activity: Yesterday 21:33
Bine ca am rezolvat treaba inainte de valul asta de metode fake...
gogle bk&rsa,vei gasii ceva, cu ce vrei
Fara jtag si fara sa te atingi de receptor?Parca despre asta era vorba.
M-am saturat fratilor, de atatea posturi de "ghicitori de rsa si bk " . Va intreb stimati moderatori : aveti vreo proba din partea vreunei "mame omida" ca ar fi reusit sa scoata rsa si bk fara sa chiureteze recieverul, sau le tolerati posturile numai de dragul diversitatii pe scumpul nostru forum.
Dupa ce am auzit ca in 4 luni in occident poti sa iti iei apartament, masina si sa mai mergi si in concedii si sa iti si ramana bani de distractie toate aceastea din munca cinstita si avand pe deasupra si un minor in ingrijire, incep sa cred cam orice citesc pe forumuri.
Va rog lamuriti-ma si pe mine ca sa nu raman prost.
Sanatate
Eu am bunavointa sa cred ca unii sunt dezinformati si din teribilism posteaza si ei.Am mai auzit pe alta cale ca se poate afla ce trebuie doar daca pui cardul in newcs si bineinteles ca am ras cu lacrimi,nu stiu de ce am impresia ca si aici e vorba despre aceeasi dezinformare.
Deci raspunsul pe scurt: deocamdata doar prin chiuretaj.
Restul discutiilor raman pentru ca altfel vin altii din urma si le posteaza din nou.
Stai sa vezi ce va fi cand va pica N2 definitiv.
Imi cer scuze.
Din data de 30.11.2009, ora 14.00, nu a mai mers internetul, de ce nu stiu.
Indiferent ce credeti dvs, ce am afirmat este adevarat.
Nu voi face publica metoda, decat atunci cand efectele produse vor fi pur in formative, adica, cand aflarea b*k, r*a, nu vor mai fi de folos nimanui.
Imi pare rau, ca ati asteptat sa fac publica metoda, dar asta este.
Daca considerati ca am dezinformat, va rog sa-mi stergeti contul, si tot ce am scris.
Cu stima un user.
P.S
Profitorii sa stea deoparte.
Chiar daca mi s-a oprit internetul, oricum, nu as fi facut publica metoda
ma bucur ca cel putin ca mai iesi si spui ceva. Oricum nu cred ca ne ajuta cu ceva faptul ca tu stii si nu spui la nimeni. Efectul este exact acelasi daca nu mai spuneai nimic. Lupule moralizator :gathering: