Re: Oare ce se pregateste?
Quote:
sunt sigur ca nu-si permit sa treaca la n3 ,cel putin nu asa curand. daca ar fii sa ne luam dupa cifrele date de coca cola 1,5 mil abo ar fii o investitiie imensa pe care cu siguranta nici ptr d+ nu ar fii usoara , ptr digi inposibila.
vezi ca stii?!!!...ce ar fi acum sa te oblige gigi sa cumperi alt decodor?nu se poate...si sa faca cadou peste un milion de decodoare nu le e la indemina...chiar daca e o mare mare corporatie si e la nivelul lui premiere????!!!!...:)
nu mai fiti ironici , poate vorbea de nivelul semnalului ....
cel mai probabil e vorba de o revizie de rom.asta vad singura solutie aplicabila in acest moment.restul e investitie enorma si nu cred ca sunt dispusi acum de asa ceva.
Eu cred ca o sa apara mai multe canale decat sant.Daca au vazut ca sa spart acuma nu ramine decat sa aibe mai multi clienti si trebuie sa adauge mai multe canale.:clap: :clap: :drinks: :gathering:
eu cred ca un operator asa de mare cu zic unii ar fi trebuit sa prevada asta cu mult timp inainte si sa aiba deja solutii pregatite . parerea mea ca ca nu ii afecteaza cu nimic (la digi ma refer , ptr cola e vb de alceva) nea gheorghe din pucheni isi va plati in continuare abonamentul si nici nu-l intereseaza ca apar chei pe net.
Quote:
eu cred ca un operator asa de mare cu zic unii ar fi trebuit sa prevada asta cu mult timp inainte si sa aiba deja solutii pregatite . parerea mea ca ca nu ii afecteaza cu nimic (la gigi ma refer , ptr cola e vb de alceva) nea gheorghe din pucheni isi va plati in continuare abonamentul si nici nu-l intereseaza ca apar chei pe net.
ai dreptate....gigi are alte probleme majore...aparitia altor dth-uri pe plaiul mioritic face ca lumea sa migreze de la ei .....asta problema!
Hai sa facem un calcul de amorul artei; cati vad gigi cu key? 1000? 10 000? un nr nesemnificativ in comparatie cu nr abonatilor,problema lor e alta,migrarea clientilor catre alte DTH-uri asta e problema lor cea arzatoare nu cei cativa useri de pe forumuri care vad ilegal adica fara subscriptie valida programele lor!
unde mai pui ca o mare parte din cei care folosesc chei au deja macar un abo la unul din operatorii romani .
sunt curios cati au facut abo doar ptr a face dump de card si asta dupa ce elrumano a inceput sa puna aici programe si date despre unlooper